Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
4.2.8 sem kérdez. 4.1.14-et meg már nem akarok visszarakni, ha ez működne. Letöröltem a legújabbat, felraktam apk-ból a 4.2.8-at. Fake indít, start, dj go indít. Egy darabig semmi nem történik, a menüben nem is jelenik meg a plusz rész, csak egy kis idő után. Nekem nem szól semmit az app. Pár perc után megjelenik, látható 13-19 chanel közti választási lehetőség. A 13 csatorna kiválasztása után a csúszka láthatóan csak annyit állít, hogy a videó jel milyen bitsűrűséggel operáljon, azaz a 2 mbit-4km vs 10 mbit-0.7 km csak annyiban különbözik, hogy mivel kisebb a visszasugárzott adatmennyiség, ezáltal lesz jobban továbbíthatóbb, az egyébként szarabb minőségű kép. Gondolom én. Nem tudtam tesztelni a repülést, mert itt elég nagy szél van.
. (26-31 km/h)"Ha viszont egy régebbi verzióval átállítottad, akkor mehet fel az új és mivel az már nem kérdez, így kényelmesen FCC módban maradsz."
-Én ebben már nem vagyok biztos. Az viszont úgy néz ki, hogy nem befolyásol semmit, hogy a drón firmware-ja frissült. Mert a plusz menü ott van. Látni kellene, hogyan repül, de itt napok óta szeles idő van és ahogy nézem az előrejelzést, jobb nem is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. (26-31 km/h)