Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
4.2.8 sem kérdez. 4.1.14-et meg már nem akarok visszarakni, ha ez működne. Letöröltem a legújabbat, felraktam apk-ból a 4.2.8-at. Fake indít, start, dj go indít. Egy darabig semmi nem történik, a menüben nem is jelenik meg a plusz rész, csak egy kis idő után. Nekem nem szól semmit az app. Pár perc után megjelenik, látható 13-19 chanel közti választási lehetőség. A 13 csatorna kiválasztása után a csúszka láthatóan csak annyit állít, hogy a videó jel milyen bitsűrűséggel operáljon, azaz a 2 mbit-4km vs 10 mbit-0.7 km csak annyiban különbözik, hogy mivel kisebb a visszasugárzott adatmennyiség, ezáltal lesz jobban továbbíthatóbb, az egyébként szarabb minőségű kép. Gondolom én. Nem tudtam tesztelni a repülést, mert itt elég nagy szél van.
. (26-31 km/h)"Ha viszont egy régebbi verzióval átállítottad, akkor mehet fel az új és mivel az már nem kérdez, így kényelmesen FCC módban maradsz."
-Én ebben már nem vagyok biztos. Az viszont úgy néz ki, hogy nem befolyásol semmit, hogy a drón firmware-ja frissült. Mert a plusz menü ott van. Látni kellene, hogyan repül, de itt napok óta szeles idő van és ahogy nézem az előrejelzést, jobb nem is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Router gondok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. (26-31 km/h)