Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
4.2.8 sem kérdez. 4.1.14-et meg már nem akarok visszarakni, ha ez működne. Letöröltem a legújabbat, felraktam apk-ból a 4.2.8-at. Fake indít, start, dj go indít. Egy darabig semmi nem történik, a menüben nem is jelenik meg a plusz rész, csak egy kis idő után. Nekem nem szól semmit az app. Pár perc után megjelenik, látható 13-19 chanel közti választási lehetőség. A 13 csatorna kiválasztása után a csúszka láthatóan csak annyit állít, hogy a videó jel milyen bitsűrűséggel operáljon, azaz a 2 mbit-4km vs 10 mbit-0.7 km csak annyiban különbözik, hogy mivel kisebb a visszasugárzott adatmennyiség, ezáltal lesz jobban továbbíthatóbb, az egyébként szarabb minőségű kép. Gondolom én. Nem tudtam tesztelni a repülést, mert itt elég nagy szél van.
. (26-31 km/h)"Ha viszont egy régebbi verzióval átállítottad, akkor mehet fel az új és mivel az már nem kérdez, így kényelmesen FCC módban maradsz."
-Én ebben már nem vagyok biztos. Az viszont úgy néz ki, hogy nem befolyásol semmit, hogy a drón firmware-ja frissült. Mert a plusz menü ott van. Látni kellene, hogyan repül, de itt napok óta szeles idő van és ahogy nézem az előrejelzést, jobb nem is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- HP omen 17-w131ng bontva
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. (26-31 km/h)