Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Engedd meg, hogy a saját hozzászólásoddal reagáljak a másik topicból!

Nagyjából ugyanaz történik velünk, csak "pepitában"...(Azzal a különbséggel, hogy te azért nem kezdőként tapasztalod a gépet mint én a racert)
De látom tetszik a "DJI érzés"

Így vagyok vele én is mióta megvettem a gépet...A racer meg most valami, teljesen új....Én ugye sokszor mondtam, mennyire komlyan veszem a Phantomot, és a repülést...
Így az első időkben azért volt "izgalom" a Phantommal is amíg össze nem szoktunk...
És bér tudtam, de most meg is tapasztaltam mennyire más a Racer...az valami őrület, hogy egy kövér gázra egy mp alatt van fent "a holdon...."
Duuurva...
Ha eddig azt mondtam a Phantomra oda kellet figyelnem repülés közben, akkor erre a kis méregzsák zümire nem is tudom mit mondjak...
A héten szeretné szemüveggel is kipróbálni...eddig még nem "mertem"....

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten asztallap
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Duuurva...