- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarton
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Annyit mondott a DJI, hogy kalibráljam be a vision systemet a DJI Assistant 2 alkalmazással.
Ezt megtettem, de kipróbálni a rossz idő miatt még nem tudtam.
Kipróbáltam azt, hogy a motorokat nem indítottam el a magasság 0-át mutat. Ha felemelem a gépet, akkor is 0-át mutat. Ha elkezdem a föld felé közelíteni, akkor a gyorsulás érzékelője mutatja, hogy mondjuk 2m/s-al süllyed. Ilyenkor a magasságmérő elmegy minuszba, de azonnal vissza is áll 0-ba. Tehát akkor is 0-át mutat, ha nem a földön van a gép, hanem mondjuk 1 méterrel fogom a talaj felett.
Valaki ki tudná próbálni, hogy szobában hogyan működik a gépe, ha nincs beindítva? Mit mutat a magasságmérő?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest