- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Chromecast topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
-
CriticalHit
addikt
A Dragon Knight Saga igazán jó lett.
-
pecze
aktív tag
Sziasztok!
Magyarítani próbálnám a drágát, de már a patchelésnél elakadtam, letöltöttem az 1.3-as patchet az oldalról, elindítom és kiírja, hogy nem English változatom van, de amúgy az van, vagy legalábbis a játék angol.
No, sebaj, újratelepítettem (kegyetlen lassan telepít), ugyanazt írja, van egy autopatcher is, azzal is próbáltam, de kiírja, hogy a legfrissebb változatom van, ami nem igaz, mert 1.0-ás.
Ilyenkor rendül meg a hitem abban, hogy van e értelme megvenni egy játékot, mert aki megveszi, azt szívatják. Amúgy a manuálokból következtetve közép-európai változat lehet, mert magyar, román, szlovák, no meg angol nyelvű pdf van a mappában.
Remélem másoknak is eredetiben van meg és valahogy megoldotta ezt a problémát -
Speedy99
csendes tag
Sziasztok!
Le szedtem a játékot.
Hogyan tudom magyarositani?A menüben van két fajta verzió az egyik az a Ego Draconis a másik meg the dragon knight saga.Mi a különbség? -
Atesz1977
csendes tag
válasz
attyspocak #48 üzenetére
Hali csak akkor kapod meg a lélek kővet ha legyőzted addig ne is sóvárogj rá
-
attyspocak
aktív tag
-
Lui04
aktív tag
válasz
attyspocak #46 üzenetére
Végigjátszás, hátha ez alapján boldogultok.
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Error initializing Divinity 2
Couldn't create renderer.1.3-mas patch van fent. Akart telepíteni DX-et de nem engedtem (DirectX Jun2010 ez van fent).
-
pigatt
őstag
A Maxos Temple-ben, hogy kell kinyírni a sárkányt?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet ebből a játékból 60 FPS-nél többet kicsikarni?
-
válasz
marcus.fenix #38 üzenetére
A játék tetszene, de a harcrendszere elég gagyi, egy eszetlen csapkodás, ahol csak az dönt hoigy kinek erősebb a fegyvere, és kinek kevesebb az életereje.
Nahát, csak nem pont olyan, mint a Diabloban?
-
marcus.fenix
aktív tag
Na tegnap elkezdtem én is a játékot. Vagy ötször. A játék tetszene, de a harcrendszere elég gagyi, egy eszetlen csapkodás, ahol csak az dönt hoigy kinek erősebb a fegyvere, és kinek kevesebb az életereje. Ráadásul, ha nem kezdek el mindenfelé kószálni és gyűjtögetni, meg mellékküldetésezni, akkor már a 2. fővonalat követő küldetés is halálos!
(A templom alatti kriptában ver agyon minket a szellem és társai...)
És attól függetlenül hogy Gamebryo engine, eléggé elbaszták. Szépnek szép, de 1680*1050-ben 4890 és 4 mag mellett elég sok kompromisszumot kellett kötnöm hogy 30 FPS fölött játszhassak. Az árnyékok renderelése fogja le, mert ha azt kikapcsolom akkor minden más maxon lehet, és a számláló a 60-as vsync értéken van kiakadva, viszont bekapcsolva már a legkisebb minőségi szinten is 40 alá tol. Árnyékok viszont kellenek!
Azonkívül az NPC karakterek néhol eléggé belerondítanak a fantasy hangulatba. Kezdve pl a Fairglow-i illúzionistától, aki úgy beszél és mozog, mint egy buzi stylist...
Azért még próbálkozom vele, de már csak egy esélyt kap...
-
Atesz1977
csendes tag
válasz
pityeszka #36 üzenetére
Hát nem tom lehet hogy velem van a baj vagy nem a forgató játszom de már néha magam sem tudom merre kéne mennem ugy érzem midenhol voltam ahová mennem kéne oda nemtudok visszafelé pedig mindig van 1-2 ujdonság ami kimaradt aki tud segitsen mert igy felcsigáz de a varázsát hamar elveszti a játék. Gyakorlatilag már nemtom mit nem csináltam meg?
HELP!? aki tovább jutott segitsen kösz
-
Atesz1977
csendes tag
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Én xboxon toloom de csak én vagyok béna vagy tényleg sokkal erősebbek nalam az ellenségek?
Most kéne menni a toronyba a szellemhez miutan nekem adta a képességeit a sárkányos csaj de a csontvázak ugy ledarálnak hogy rossz nézni, már probáltam másik questeket csinalni hogy erősödjek de nem sokat ért eddig, elkezdenek nyilazni és kb 5 secig huzom :S . Valami ötlet?
-
Atesz1977
csendes tag
válasz
paja_falcon #26 üzenetére
Szerintem nem bugos csak bonyolult egy kicsit de amugy király!
-
Atesz1977
csendes tag
válasz
paja_falcon #24 üzenetére
A szigeten találsz egy sirt a tengerparton fel kell támasztanod a szellemet ez már megvolt??
-
paja_falcon
csendes tag
válasz
pityeszka #25 üzenetére
ha nem haragszol, a nevüket nem tudom hírtelen, de trainernek a nőt (le is győzi a slayert, csak utána bugos a játék, uh inkább ne ugraszd egymásnak őket), necronak a tanítványt (aki beljebb van a barlangban), alchemistnek a táborban lévőt, enchantosnak meg megesett a szívem a nőjével lévőn
pedig a másik jobb...
-
pityeszka
őstag
válasz
paja_falcon #24 üzenetére
Pont ma értem a szigetre úgyhogy sajnos nem tok segíteni.Egy kicsit nehézkesen megy a játék az angol miatt, de rajta vagyok.
Melyik 4 emberkét választottad amúgy? -
paja_falcon
csendes tag
help!
elakadtam a Sentinel Island-en. kiválasztottam a 4 túlélőt, beszéltem utána a szigettel, megcsináltam még a commander és a paleontológus csaj questjét, és ennyi... nemtom hogyan tovább. pls help!
-
pityeszka
őstag
Valaki játszik W7 64-bites rendszeren?Egy kicsit akad a játék rajta.Legfrissebb DX és VGA driver fent van.
-
Adamius
csendes tag
Jó volt, rövid volt és még a gépigény se volt nagy csak deutschul volt és kicsit megkopott eme nyelvtudásom.
A vége érdekes
Visszatöltöttem hogy nem - e én rontottam el valamit
...de nem -
CriticalHit
addikt
Egész jó kritikák eddig
[link] -
L_ajos
őstag
Angolosítás müködik.
-
dunc
nagyúr
Hamarosan hírek várhatóak mert "megjelent" a Német verzió elözetesen ,állitólag nagy a gépigénye a látványhoz képest!
-
Vistaboy
veterán
Aranylemezen a Divinity 2: Ego Draconis!
"50 eurós a Divinity II: Ego Draconis sztenderd német változata. Fejlesztő a Larian Studios és kiadó a dtp. 70 euróért 18 centis Sárkányölő Hősi szobrot is kapunk egy borítékvágó fémkarddal és Rivellon szövettérképpel egyetemben. Mellékelnek hozzá egy soundtrack CD-t és pár jelentéktelen dolgot, mint például mellényzsebben hordozható, atomenergia-generátorral felszerelt holdraszálló komp és a mandzsettagombra felerősíthető, napenergiával póverelt orbitális rakétaelhárító rendszer."
Forrás: Hardwired. -
Vistaboy
veterán
Divinity 2: Ego Draconis - tesztelői napló
"A játék még erősen fejlesztés alatt áll, és jelen fázisban túl sokat a játékról se engednek még nyilvánosságra hozni, de azért bizonyos keretek között megpróbálok beszámolni róla. Ahhoz képest, hogy hónapok állnak még a fejlesztők rendelkezésére a játék befejezésére, végig nagyon stabilan futott. A grafika teljesen átalakult, a Divine Divinity 2D-s rajzolt hátteres és -karakteres grafikáját teljes 3D-ben pompázó, nagyon szép megjelenés váltotta fel."
Forrás: PC Dome. -
Vistaboy
veterán
Divinity II : Ego Draconis galéria.
"Divinity II: Ego Draconis matéria ömlött a galériába. Korábban már ismertettük a játék lényegét. "A Divinity 2-ben van egy gondolatolvasás skill, amelyet, ha kiválasztunk és pontok áldozásával fejlesztjük, akkor az NPC-kkel való párbeszéd közben megnyomhatjuk a mindread gombot."...További infók érdekelnek."
Vistaboy
veterán
"A Larian Studios erkélyén Quad-Grillen sütik a kolbászt, közben osztogatják a screenshotokat és ártwörköket hálón keresztül a nép felé. Divinity 2 - Ego Draconis című szóló fantasy szerepjátékuk folytatásában realtime harcolhatunk. El lehet tehát felejteni az első rész Ultima-izometrikus motorját.."
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Szerintem az Oblivionhoz hasonlít leginkább, lehet hogy annak a motorja ketyeg alatta. Ha az elment, akkor szerintem ezzel sem lesz gond...
Persze még nincs konkrét információ erről.
-
Vistaboy
veterán
Divinity 2: Ego Draconis - Új képek érkeztek!
"A Divinity 2: Ego Draconis a fantasy RPG-k palettáját kívánja tovább színesíteni. Az Ego Draconis fejlesztői komoly RPG-t ígérnek, fordulatos történettel, gyönyörű grafikával és végtelen sok harccal."
Forrás: CyberGen.hu -
Vistaboy
veterán
A Divine Divinity, majd a mellékágként felfogható Beyond Divinity után újra a fantasy RPG-k palettáját kívánják színesíteni a belga lányok és fiúk. Eddigi munkásságuk alapján már akkor is pozitívan állnánk az Ego Draconis (Latinosok sejthetnek valamit, mindenki más megérti a trailer záró képsorainál.) alcímet viselő Divine Divinity 2-höz. A fejlesztők komoly RPG-t ígérnek, fordulatos történettel, számtalan döntési lehetőséggel, s azok logikus következményeivel, no meg szépséges grafikával és természetesen sok sok harccal, no megy egy "aprócska" meglepetéssel. Videó végén figyelni ám!
Forrás: GameStar.Divinity II: Lepizig Debut Trailer HD.
MOD: Hupsz, bocsika, most vettem észre, hogy a linkelt videó már feljebb volt.
Bakker, miért kell egy friss hírbe ősrégi videót rakni?
-
Vistaboy
veterán
Divinity II: Gondolatolvasás, mint skill?
"A Divinity 2-ben van egy gondolatolvasás skill, amelyet, ha kiválasztunk és pontok áldozásával fejlesztjük, akkor az NPC-kkel való párbeszéd közben megnyomhatjuk a mindread gombot. Ennek hatására nemcsak azt látjuk, mit dumál az illető, hanem hogy mit is gondol. Szerezhetünk "fénylő kék szemeket", amelyekkel képesek leszünk meglátni az élőhalottak világát. Hab a tortán, hogy idővel - mint profi sárákányölők - megkapjuk a Dragon Memory skillt, ami nélkülözhetetlen a pikkelyes bestiákkal folytatott harcokban."
Vistaboy
veterán
Megérkezett az első videó a Divinity 2-ből:
"Megjelent az első trailer a Larian Studios készülő akció-RPG-jéről a Divinity II: Ego Draconisról, mely egy egészen érdekes történeti vonalon indul el. Mi történik, ha egy sárkányvadászból mágiával sárkányt csinálunk?"
Forrás: PC Dome. -
trassher
addikt
Az első részhez csak futólag volt szerencsém de ez nagyon tetszik. A videó hangulatosra sikeredett, reméljük a játékban sem csalódunk majd.
-
Wolverine
félisten
A Divine Divinity jó volt, a Beyond Divinity meg über
Ha ezeknek a szintjét tartja, már örülni fogok.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Elfelejtettem beírni az előbb, hogy a képeket és az infókat a Hardwired-ről szereztem, ezúttal is köszönet nekik.
És még annyit, hogy a grafikus motorról nem lehet semmit sem tudni, azonban a képek alapján erős a gyanúm, hogy az Oblivion motorja dolgozik alatta - legalábbis látványilag ahhoz áll legközelebb. Majd még megpróbálok infókat szerezni a motorról.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Biztosan sokan emlékeznek a Divine Divinity című RPG-re, ami még 2002-ben jelent meg. A Divinity 2 ennek a játéknak a folytatása lesz, amelyben egy Sárkánylovagot irányítunk majd. A fejlesztő Larian Studios a Dtp Entertainment kiadóval együtt 2009 nyarán tervezi kiadni legújabb szerepjátékát.Rivellon mágiával és csodákkal teli világában fogunk kalandozni, amit nemrég kozmikus katasztrófa sújtott, és rengetegen meghaltak. Mára azonban már béke van, legalábbis a játék kezdetéig, ugyanis az első rész végén legyőzött Démon visszatért, és ismét munkához látott.
A kasztok, skillek és úgy általában az egész rendszer a Pool of Radiance rendszerére fog épülni, a szörnyek is használják a mi rendelkezésünkre álló skillek többségét, így igencsak fontos lesz a játékban, hogyan fejlesszük a karakterünket.
A játék kizárólag PC-re fog érkezni 2009. nyarán. A képeken kívül csak egy teaser videót sikerült fellelni, azonban ez csak egy Fly videó a városban:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged