- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz1977
csendes tag
válasz
pityeszka
üzenetére
Hát nem tom lehet hogy velem van a baj vagy nem a forgató játszom de már néha magam sem tudom merre kéne mennem ugy érzem midenhol voltam ahová mennem kéne oda nemtudok visszafelé pedig mindig van 1-2 ujdonság ami kimaradt aki tud segitsen mert igy felcsigáz de a varázsát hamar elveszti a játék. Gyakorlatilag már nemtom mit nem csináltam meg?
HELP!? aki tovább jutott segitsen kösz -
paja_falcon
csendes tag
válasz
pityeszka
üzenetére
ha nem haragszol, a nevüket nem tudom hírtelen, de trainernek a nőt (le is győzi a slayert, csak utána bugos a játék, uh inkább ne ugraszd egymásnak őket), necronak a tanítványt (aki beljebb van a barlangban), alchemistnek a táborban lévőt, enchantosnak meg megesett a szívem a nőjével lévőn
pedig a másik jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
HELP!? aki tovább jutott segitsen kösz
uppsz nemtom talán némi nyelvi nehézségeim akadtak

pedig a másik jobb...