Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- OLED TV topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oledfan
újonc
Sziasztok!
Tényleg tanácstalan vagyok a felmerült problémámmal kapcsolatban,ezért pár mondataban leirnám ide,hátha van valaki aki tud segíteni.
Már régebben jelentkeztem,a kedvezményes díjra,meg is jött az email,de ha rákattintok az ajánlat beváltása gombra,csak sötét képernyő fogad.
Mivel elsődlegesen Chrome böngészőt használok,ezért első körben megpróbálkoztam az alap dolgokkal,sütik törlése,inkognitó mód,de nem vezetett eredményre.
Ekkor próbálkoztam másik böngészővel,jelesül az Operával,ami ugyanúgy végződött.
Bekapcsoltam az Operában lévő VPN-t,szintén eredménytelenül.
Nekem nem volt a gépen,de kifejezetten emiatt letöltöttem,és feltelepítettem a Firefox-ot,az eredményét gondolom ennek is kitaláljátok.
Ekkor úgy döntöttem nem kínlódok tovább,és előfizetek normál áron,egy hónapra.
Az igazán mellbe vágó dolog az volt,hogy sima regisztrációs gombra kattintva,szintén a fekete képernyő várt.
Következő gonolatom az volt,hogy letöltöm az androidos tabletemre a Disney+ alkalmazást.
Megnyitván az app-ot végeláthatatlan homokórázás kezdődött,amit kb 10 perc után meguntam,és bezártam.
Igazából ekkorra kezdtem kifogyni az ötletekből,de még egy utolsó lehetőség eszembe ötlött,arra gondoltam letöltöm a TV-re az applikációt,hátha az múködni fog.
Store-ból letölt,feltelepít,megnyit,és abban a pillanatban hibaüzenet fogad angol nyelven,és arra kér zárjam be az app-ot,és próbálkozzak késöbb!
Nos itt tartok most,és már tényleg nem tudok mire gondolni,talán még magára az internet szolgáltatóra,de nem tudom mennyire lehet reális,az hogy bizonyos szolgáltatóktól nem lehet a Disney+-ra regisztrálni.
Bocsánat a hosszú panaszáradatért,de ha valakinek lenne valamilyen ötlete,azért,nagyon hálás lennék.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Bundle topik
- Milyen autót vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX3060 12GB!
- DeLL Precision 5560 Munkaállomás Intel Core i7-11850H/32RAM/512SSD/RTXA2000/FULL HD IPS kijelző
- Komplett Otthoni Iroda Csomag: Lenovo G580 (SSD, 6GB) + Samsung lézeres multifunkciós nyomtató
- Apple watch Series 8 45mm cellular gyári 99% akku
- TeamGroup 2x8GB 16GB DDR4 2666MHz
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker