Új hozzászólás Aktív témák
-
Liktor Riki
csendes tag
Sziasztok.Segítség kellene.Tudna nekem segíteni valaki?Most raktam újra a gépet és még most sem jó! :S Most ezt írja ki : "A program nem indul el, mert d3dx10_43.dll hiányzik a számítógépről.A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot." Van valakinek valami ötlete hogy mit csináljak?Már próbáltam újratelepíteni a directx-et de sikertelenül.
-
gorwik
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gépemben egy ASUS hd7750 GDDR5 1GB-es gpu van ami támogatja a directx 11-et és win7 64 bit az oprendszer. De mikor a játékban beállítom, hogy dx11-et használjon csíkos lesz a játék, de dx10 alatt gyönyörűen fut. A legújabb gpu driver van fent mellé. Mi lehet a probléma?
Köszönöm a segítséget. -
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy ugye most ingyenes az originen a Dead Space, aktiváltam is, el is kezdte telepíteni, de 25%-nál azt írja ki hogy Directx hiba lépett fel... És nem is folytatja a telepítést! Szerintetek mi lehet a gond? Directx 11 van fent!
-
Cursed76
újonc
WinXP sp3 van a gépemen, frissen telepítve viszonylag. G-force FX-5200 videókari, előtte dx9-el ment. Frissíteni akartam a 8.1-et 9-re a Dirctx-et és nem engedi CFusion-ra hivatkozva.
[12/26/13 19:49:28] module: dxupdate(Nov 19 2010), file: dxupdate.cpp, line: 6124, function: CFusion:
Fusion
Failed API: LoadLibraryShim()
Error: (0x80070006) - A leíró érvénytelen.Ez az első sor, csak, és hasonlóból van még pár
Ha valaki tud valamit szóljon, előre is köszi.
-
vilzon
csendes tag
sziasztok! lenne egy gondom amikor elinditom a telepitést a directX 9.0c-t akkor nem telepiti fell,ezt irja ki" http://kepfeltoltes.hu/130423/603123538K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png " aki tudja mi a probléma az lécives irjon!
-
SkreEp
csendes tag
Sziasztok ! Én letöltöttem Originen keresztül a Battlefield 3 játékot. 100%-on volt ki is írta, hogy kész, ekkor rámentem , hogy telepítés és azt írta ki hogy : DirectX Setup Error :The cabinet (.cab) file is not signed. Most mit tudok tennni?
valaki segítsen léci
nagyon megköszönném
-
Thrawn
félisten
-
törölt tag
Hogy kell frissíteni a DirectX et a legújabbra?
-
artiny
őstag
Miért nem tudom telepíteni a directx. T, az instalacio legvegen mindig kijon egy hiba uzenet (internal error vagy hasonlo)?
asus nvidia gts 250 a vga,64bites W7, frissitettem mar a nvidia oldalarol a drivert es ujramegprobaltam telepiteni,de ilyenkor a directx telepites vegen kekhalalozott a gep
-
k_norbert89
csendes tag
Sziasztok. Gigabyte GTX560ti kártyával akadt egy apró gondom.
Win7 64 bit.
Feltettem a Unigine Heaven-t ahol ugye DX 11 beállítással minden sziklának csodás domborúnak kellene lennie, nameg a kötél is totál élethű, de nekem a megszokott dx 9 es kinézete van.
DX 11 fenn van. Legfrissebb nVidia driver meg minden -
DJ WOKKY
addikt
úgy látom nem igazán pörög, de azért beírom ide is.
Haveromnak is gondja van a directx-el.
Hp noti rajta win7 64bit-es rendszer.
Sajnos nem akar semmi áron települni a directx 9.
manuálisan sem, illetve webinstaller sem. -
Ryan21
csendes tag
Sziasztok !
Eddig egy régi 60 gigás IDE vinyón futott a Windows 7 64 bit , bármilyen direct x verzió feltelepült a gépre amit a játékok igényeltek. Most annyi történt , hogy kötelező jelleggel a Sata -s vinyómra kellett telepítenem a Windows 7-t. Három részre felosztottam és a legkisebbre raktam a windows 7-t. Valamiért nem engedi telepiteni bármelyik direct x verziót a gépre. A rendes netről szedett direct x -ek telepités közben a windows hibát észlelt neten keres utána h mi a gond hibát ír ki. Az egyik játék pedig azt írta a hozzá adott direct x telepitője , hogy felsőbb engedély szükséges a telepitéshez. Nem bírok rájönni , hogy most mi kínja van.
-
Roys
csendes tag
MW 3 játék közben egyszer szétesett a kép és ezzel a hibaüzenettel kidobott DirectX encountered an unrecoverable error.
Check the readme for possible solutions
Drivert tettem fel újat, DirectX-et is de semmi javulás ugyan az a probléma. -
banánocska
aktív tag
DirectX Setup Error: An intenal error occured.
Bf3 telepítés kijavításnál ezt dobja ki. Lehet valami köze az Appcrash hibához játék közben?
Mit jelent ez? -
takose
csendes tag
császtok nekem is az a problámám mint másoknak cod6 mw2 diretx error van és hiába rakom fel azt a directx web installert az is azt irja ki h már telepitve van de ajáték ne javul meg és nem tom már h mit tegyek
-
DIMITRIUS
tag
válasz
Gerycash #143 üzenetére
Segítség kéne! :S adot a Command & Conqer Generals de win7-en nem indul mert directx 11 van fennt :S és neki meg a 9 kéne de se letörölni nem lehet a 11-et se rárakni a 9-et mivel aztmondja hogy nem szükséges a telepítés mert ujabb verziója van telepítve
mi a fa** csináljak hogy működjön?????
-
Gerycash
csendes tag
Sziasztok!
AZ a problémám, hogy már 2 napja szenvedek a cod6 játékkal. Windows 7-el futott a játék de picit laggolt ezér visszaraktam az xp-t. most viszont az a problémám, hogy inditáskor elindul a conzol majd azt írja ki;"DirectX encountered an unrecoverable error. Check the readme for possible solutions." . telepítettem már töbször is a 9.0c verziot és a játék telepítésekor is felrakta magának. nemtudom mit tegyek kérlek segítsetek! Jah és a c-media 3D audio programba azt írja folyton hogy 9.0b verzió van fent :S
-
muhay
csendes tag
Értem és köszi.A problémám végül is az hogy van egy játék amit kb 2 éve játszok neten multiba eddig csak xp és directix 9cel.A napokban raktam fel win7 et és telepítettem a játékot is,de teljesen más élményt nyújt részletesebb és szebb a kép.És a bajom az,hogy ha eldobok vagy dobnak egy gránátot olyan füst lesz,hogy nem látok.És jön a halál mert lelőnek,erre kellene valami orvosság.
-
muhay
csendes tag
Elvileg megcsináltam,de az everest még mindig azt írja,hogy a 11-es van fent.
-
muhay
csendes tag
Sziasztok,olyan kérdésem volna,hogy win7 64bit-ről hogy tudnám lekapnia directx 11et,mert a 9verzíót szeretném használni.előre is köszönöm a segítséget
-
tka
tag
Nekem a Cod 2-nél írt ki dx hibát.Leszedtem a 9.0c-t és nehezen de jó lett.Mondjuk az alaplapot is frissítenem kellett mert el se indult nélküle.Vistával jó volt Win 7-tel nem.Aztán frissítés után ment.Lehet nálad is ilyen gondok vannak.Egy próbát megér.Mondjuk az elején vissza állt alap felbontásra ,aztán addig állítgattam full hd-ra,míg megjegyezte,most jó.
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo #132 üzenetére
Gondoltam... Várok még pár tippet, mit lehetne csinálni. Nagyon nem akarok most még rendszert rakosgatni.
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo #130 üzenetére
Azt a 286 KB-os filet? az már rég leszedtem,felraktam. Ha Bing Bar-ral (lövésem sincs mi lehet) próbálom, akkor keresi az explorert, de végül is lefut mindenképpen és azt írja, hogy "DirectX setup determined that a newer or equivalent versoin of DirectX has been installed already. No installation is necessary."
És a játék még mindig nem telepíthető!
-
forest_ns
tag
Nem találok semmi érdekeset, nem haladok. Közben észrevettem, hogy eltűnt az IE is a gépről és azt sem tudom újrarakni XD Nem tudom van e hozzá köze, csak ez a Microsoftos DirectX End-User Runtime Web Installer akart nagyon vele valamit.
-
forest_ns
tag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, mi a teendő ha a Madden NFL 07 és 08 telepítése elején azt a hibaüzenetet adja, hogy "Installation cannot to continue because this game requires DirectX 9.0c or higher to be installes on your system. You can download the..."
Win 7 Ultimate 32bites op van fennt. dxdiag szerint minden jó, és DX11 van fennt!
Előr is köszi a válaszokat. -
tka
tag
Hali!Annyi lenne a problémám,hogy co2-vel játszok.Win 7 alatt frissíteni kellett a direct x-et a 9.0c-re,külömben kidobott exe hibával.Már megy a játék annyi a gond,hogy játék indításnál vissza áll alapra 640x480-ra.Full hd-ba nyomom,de vissza áll alapra.Hiába írom át a cfg-ben a felbontást vissza áll.Azt akarom kérdezni,hol van pontosan a direct x könyvtár?Nem találom.Szerintem van ottegy szöveges mappa amiben állítani lehetne ezen a dolgon.Ha valaki esetleg járt így segíthetne!!Ha vkinek gondja van írja le elég sok dolgot tudok a játékokról,de ez most kifogott rajtam.Már kb 10óra baszakodásnál tartok.
-
Tosee
őstag
Üdv!
Azt a DX-et amit a vga maximálisan támogat, vagy a legfrissebbet! Pl ha a vga dx10-et támogat és felrakod a 11-et, attól még csak dx10-ben fogja megjeleníteni, mivel nem tudja kihasználni a 11 nyújtotta előnyöket! Visszafele van kompatibilitás régebbi játékokkal... Sőt egyes játékok már úgy települnek, hogy frissítik a dx-et, amennyiben újabb verzió található a telepítőn! Szóval nekem is a 11 van fent, de a vga-m csak 10-est támogatja!
-
icons
addikt
Üdv!
Mit érdemes manapság felrakni játékhoz?
DX9 kell a régiekhez, és mellé egy DX11? Vagy DX10? (esetleg mindkettő?) -
3.Aragorn
addikt
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Fölraktam a Medieval 2 Total War-t, simán fut. Nem hiszem, hogy a directx lenne a rossz.
Valami más lesz a gond, csak mi? -
3.Aragorn
addikt
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
Más játékot még nem raktam fel, de majd akkor teszek fel egyet.
Ezt, amit linkeltél, már próbáltam, de nem rakta fel, mert szerinte frissebb verziójú directx volt a gépemen. Hátha, hogyha le tudom törölni az előzőt...
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Egy játékkal lennének problémáim, directx gondra gyanakodom, de nem vagyok teljesen biztos benne. Star Wars Force Unlieshed Ultimate Sith Edition-ról lenne szó.
Föltelepítettem a játékot és az a gond hogy amint betölt, lemegy az első ingame videó Vader megérkezésével és kezdődne az effektíve játék, egyszerűen elkezd szétmászni a kép, a rohamosztagosok látszanak a távolban, hogy lövöldöznek, de teljesen összecsúszva, mindenféle színes csíkok mászkálnak a képemen. Szóval teljesen játszhatatlan. (Egy másik játék, a Worms Reloaded teljesen jól fut.)
Arra gondoltam, hogy ez valami DirectX probléma lehet, újra is raktam a 9.0 c-t, de így sem jó. Talán a rendszeremmel nem férhet össze a directx, mert 64 bites win7-et használok. Tudtok valamilyen megoldást/magyarázatot? Tudtok linkelni nekem olyan DirectX-et, ami jó a rendszeremhez és friss? Vagy egészen más okból nem akar normálisan működni a játék?
A videókártyám elvileg támogatná a 10.1-es directx-et, de azt olvastam, hogy az ilyen vistás dolog. Nem tudom, hogy Win7 alá lehet-e telepíteni egyáltalán... Persze a játékot sem tudom, hogy elfogadja-e. Több helyen írtak erről egymásnak ellentmondóan.Kérlek segítsen Obi-van Kenobi, Ön az utolsó reményem...
-
flash-
veterán
válasz
WonderCSabo #112 üzenetére
köszi
ez is jó ugye?
csak ez installos változat ha jól értelmezem(csak mer azon a gépen nincs internet)
[link] -
flash-
veterán
sziasztok
gigabyte geforce gtx 460 1gb oc videókártyám van
Nagyon zöldfülű vagyok a témában,ezért arra lennék kiváncsi hogy melyik directx et tegyem fel?az tudom hogy dx11et támogatja.
de érdemes ezt használni?
és ha régebbi játékkal akarok játszani pl far cry 2 akkor mi a helyzet?annál is jó a dx11?
szóval ezekről kérlek némi infót adjatokköszönöm szépen előre is
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy 7900GS kártyám amit Win2000 alatt szeretnék működésre bírni. Többféle meghajtóprogrammal próbálkoztam, de a DXdiag a Direct3D 8.0-ás tesztjénél újraindul a gép. A DX7.0-ás teszt simán lefut. A DirectX telepített verziója: DX9.0c.
Hogyan lehet meghatározni, hogy mi lehet a probléma?
Illetve, hogyan lehet hadra fogni a DX8.0-át? -
Redome86
tag
válasz
Redome86 #108 üzenetére
Esetleg lehet összefüggés a DirectX probléma és aközött, hogy bekapcsolás után bejön egy képernyő, melyen választható h Windows 7-et vagy egy korábbi Windows-verziót indítom el?
Vagy esetleg az lehet a baj, hogy 64 bites az oprendszer? Persze ez csak egy hozzánemértő tippjeVagy lehet, h Win7 a videókártyával nincs kibékülve?
-
-
-
-
RootRulez
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest