- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redome86
tag
válasz
Redome86 #108 üzenetére
Esetleg lehet összefüggés a DirectX probléma és aközött, hogy bekapcsolás után bejön egy képernyő, melyen választható h Windows 7-et vagy egy korábbi Windows-verziót indítom el?
Vagy esetleg az lehet a baj, hogy 64 bites az oprendszer? Persze ez csak egy hozzánemértő tippjeVagy lehet, h Win7 a videókártyával nincs kibékülve?
-
Redome86
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Win 7 (64bit) van fent a gépen, amit nemrég raktam fel. Próbáltam játéko(ka)t futtatni, de egyik sem akart működni.
Nézegettem mi lehet a gond, és szembetűnt, hogy dxdiag-ban DirectX szolgáltatásokból egyik sem elérhető.Emlékeim szerint eddig ilyen nem volt.
Lehetséges, hogy emiatt nem mennek a játékok?
Mi lehet a megoldás?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest