Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Gondoltam... Várok még pár tippet, mit lehetne csinálni. Nagyon nem akarok most még rendszert rakosgatni.
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Azt a 286 KB-os filet? az már rég leszedtem,felraktam. Ha Bing Bar-ral (lövésem sincs mi lehet) próbálom, akkor keresi az explorert, de végül is lefut mindenképpen és azt írja, hogy "DirectX setup determined that a newer or equivalent versoin of DirectX has been installed already. No installation is necessary."
És a játék még mindig nem telepíthető!
-
forest_ns
tag
Nem találok semmi érdekeset, nem haladok. Közben észrevettem, hogy eltűnt az IE is a gépről és azt sem tudom újrarakni XD Nem tudom van e hozzá köze, csak ez a Microsoftos DirectX End-User Runtime Web Installer akart nagyon vele valamit.
-
forest_ns
tag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, mi a teendő ha a Madden NFL 07 és 08 telepítése elején azt a hibaüzenetet adja, hogy "Installation cannot to continue because this game requires DirectX 9.0c or higher to be installes on your system. You can download the..."
Win 7 Ultimate 32bites op van fennt. dxdiag szerint minden jó, és DX11 van fennt!
Előr is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest