- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo #132 üzenetére
Gondoltam... Várok még pár tippet, mit lehetne csinálni. Nagyon nem akarok most még rendszert rakosgatni.
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo #130 üzenetére
Azt a 286 KB-os filet? az már rég leszedtem,felraktam. Ha Bing Bar-ral (lövésem sincs mi lehet) próbálom, akkor keresi az explorert, de végül is lefut mindenképpen és azt írja, hogy "DirectX setup determined that a newer or equivalent versoin of DirectX has been installed already. No installation is necessary."
És a játék még mindig nem telepíthető!
-
forest_ns
tag
Nem találok semmi érdekeset, nem haladok. Közben észrevettem, hogy eltűnt az IE is a gépről és azt sem tudom újrarakni XD Nem tudom van e hozzá köze, csak ez a Microsoftos DirectX End-User Runtime Web Installer akart nagyon vele valamit.
-
forest_ns
tag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, mi a teendő ha a Madden NFL 07 és 08 telepítése elején azt a hibaüzenetet adja, hogy "Installation cannot to continue because this game requires DirectX 9.0c or higher to be installes on your system. You can download the..."
Win 7 Ultimate 32bites op van fennt. dxdiag szerint minden jó, és DX11 van fennt!
Előr is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest