Új hozzászólás Aktív témák

• 3.Aragorn

addikt

Üdv

Egy játékkal lennének problémáim, directx gondra gyanakodom, de nem vagyok teljesen biztos benne. Star Wars Force Unlieshed Ultimate Sith Edition-ról lenne szó.
    Föltelepítettem a játékot és az a gond hogy amint betölt, lemegy az első ingame videó Vader megérkezésével és kezdődne az effektíve játék, egyszerűen elkezd szétmászni a kép, a rohamosztagosok látszanak a távolban, hogy lövöldöznek, de teljesen összecsúszva, mindenféle színes csíkok mászkálnak a képemen. Szóval teljesen játszhatatlan. (Egy másik játék, a Worms Reloaded teljesen jól fut.)
    Arra gondoltam, hogy ez valami DirectX probléma lehet, újra is raktam a 9.0 c-t, de így sem jó. Talán a rendszeremmel nem férhet össze a directx, mert 64 bites win7-et használok. Tudtok valamilyen megoldást/magyarázatot? Tudtok linkelni nekem olyan DirectX-et, ami jó a rendszeremhez és friss? Vagy egészen más okból nem akar normálisan működni a játék?
    A videókártyám elvileg támogatná a 10.1-es directx-et, de azt olvastam, hogy az ilyen vistás dolog. Nem tudom, hogy Win7 alá lehet-e telepíteni egyáltalán... Persze a játékot sem tudom, hogy elfogadja-e. Több helyen írtak erről egymásnak ellentmondóan.

Kérlek segítsen Obi-van Kenobi, Ön az utolsó reményem...

Új hozzászólás Aktív témák