- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo #132 üzenetére
Gondoltam... Várok még pár tippet, mit lehetne csinálni. Nagyon nem akarok most még rendszert rakosgatni.
-
forest_ns
tag
válasz
WonderCSabo #130 üzenetére
Azt a 286 KB-os filet? az már rég leszedtem,felraktam. Ha Bing Bar-ral (lövésem sincs mi lehet) próbálom, akkor keresi az explorert, de végül is lefut mindenképpen és azt írja, hogy "DirectX setup determined that a newer or equivalent versoin of DirectX has been installed already. No installation is necessary."
És a játék még mindig nem telepíthető!
-
3.Aragorn
addikt
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Fölraktam a Medieval 2 Total War-t, simán fut. Nem hiszem, hogy a directx lenne a rossz.
Valami más lesz a gond, csak mi? -
3.Aragorn
addikt
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
Más játékot még nem raktam fel, de majd akkor teszek fel egyet.
Ezt, amit linkeltél, már próbáltam, de nem rakta fel, mert szerinte frissebb verziójú directx volt a gépemen. Hátha, hogyha le tudom törölni az előzőt...
-
flash-
veterán
válasz
WonderCSabo #112 üzenetére
köszi
ez is jó ugye?
csak ez installos változat ha jól értelmezem(csak mer azon a gépen nincs internet)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest