- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Mini PC
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Ferdzsoo #674 üzenetére
Én biz' megnéztem, és tényleg azt írtam, hogy melyek azok az értékek, amelyeket lenyom az 1950XT. A "szegényke" kifejezés számomra ironikus, mert nyilván nem szakvéleményt takar.
Utána azt is írtam, hogy éppen a fentiek miatt hagytam ki azokat, amelyeket nem überelhet az 1950XT. Részemről az is természetesnek tűnt, hogy senki nem veszi komolyan, hogy az 1950XT végeredményben lenyomhatná a 8800GT-t. Hát, tévedtem.
De ha félreérthetően fogalmazok, legközelebb majd telepakolomjelekkel, meg ami még eszembe jut, az 1értelműség kedvéért. Addig meg sajnálom, aki nem érti. Az emberiség szerencséjére elég alacsony az x értéke.
Részemről is off. -
katt777
félisten
válasz
Ferdzsoo #671 üzenetére
Külön kiemeltem, mert már akkor sem fogta föl mindenki, hogy kizárólag az órajeleket hasonlítottam össze (GPU és RAM), és hogy irónikus hsz volt, annak tekintetében, hogy egy új DX10-es karira gyorsabb GPU-t és RAM-ot is tehetnének, ezért túloztam az 1950XT-vel is. Bár nyilván, aki ezt nem értette meg, az az "irónia" szónak a jelentésével sincs tisztában. A hasonlóan értetlenek kedvéért még pontosítottam is.
Mindenesetre nem fogom tizedszer is leírni, mert az intellektuálisabb látogatók sztem már unják, hogy újra és újra meg kell értetnem valakivel (aki egyébként lehet, hogy érti, csak úgy véli, fényezheti magát mások hsz-ainak szándékos félreértelmezésével, és azok leszólásával), miről szólt a hsz. Főleg, ha olyasvalakiről van szó, aki még mindig becsinál (meg még örül is neki), mert ugye ez esetben nekem sem kell értenem a poént.
Jó, ha szó szerint értelmezzük, ugye?
De nincs harag, és bocs az iméntiért, csak érzékeltetni akartam a különbséget a szó szerinti, illetve a nyilvánvaló komolytalan értelmezés között.Más topicokban azért magasabb a humorérzék szintje, szóval majd igyexem kizárólag szakmailag megközelíteni a kérdéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest