- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Akkor OK!
-
Shape
aktív tag
A zenék alatt nem is kell szólnia a hátsó hangfalaknak, mer mint ahogy tudjuk a zenék sztereóban szólnak (szerintem ritka az 5.1-es zene:DD).
Film esetén pedig előfordulhat ogy olyan dvd-t raktál bele aminek szintén csak 2 csatornás a hangja (nekem is van nem is egy ilyen filmem), tehát az nem a készülék hibája ha egyes filmeknél nem szól a 2 hátsó hangfal.
Amúgy nekem is Dimarson van:D -
Tottu
senior tag
Nekem sikerült most vhogy beállítani.Nekem van egy olyan menüpont hogy hangszint és ott a hátsókon kívül az összes hangszóró dB-jét lejebb vettem.Igaz így se szól mindig a hátsók de ha pl egy helikopter megy el akkor viszont már jól szolnak.De az a bibi hogy csak az erőseb hangot lehet hallani a hátsókon.Vagy ez a normális? :F
-
Smogus
őstag
Ha már neked is ilyen problémáid vannak akkor áén is felvázolnám a sajátomat
Kaptam németből egy, itthon noname de szerintem máshol is, DVD lejátszót :D (RedStar)
Nah az a problémája hogy a két hátsó hangszóró nem szól már próbáltam minden hogy összepárosítani, tehát nem a kábelekkel és nem a hangszórokkal van a hiba
Egyszer egy film erejéig megszolaltak a hátsók örültem is hgoy magátol rendbe jöttek aztán megint nem szólnak
A menüben a beállításoknál be van kapcsolva minden és a teszthangnál se szól a két hátsó.
Ötlet??? -
Tottu
senior tag
Az egyik haverom vett egy Dimerson házimozit.Minden rendesen össze lett dugva.Azonban a Jobb és a Ball hátsó hangszórók nem szólnak.Pedig a teszten mindegyik hangszóró megszólal.Találtam egy olyan menüpontot is hogy hátsó hangszórók, azonbelül vagy egy BE és KI kapcsolés.Ott is be van kapcsolva.
Nem tok rájönni hogy miért nem szólnak a hátsók ha zenét vagy filmet nézünk rajta.A mélynyomó, közép, ball első és jobb első tökéletesen szól.
Valakinek van ötlete?
Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged