Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #412 üzenetére
Nos, újra elővettem a kamerát. Találtam a Digoo fórumon egy teljesen azonos hibáról szóló topic-ot. Sajnos az ott linket URL-en elérhető 22.0.0.22-es firmware helyett egy 0 byte-os file jön le. Így írtam a support-nak, hivatkozva a fenti topic-ot. 1 napon belül reagáltak, kérték, hogy erősítsem meg e-mail-ban, hogy biztosan akarom a downgrade-t, majd küldték is a binárist, amit az SD kártyára kellett másolni. Ezt az alkalmazás meg is találta, mint firmware upgrade-t és frissítette is. Igaz, hogy így csak a 22.0.0.16 lett rajta, de az IR működése hibátlan lett.
Egyébként próbáltam az itt talált 22.0.0.17-et is, azzal is rossz volt.
A frissítés keresésének egyébként hogy kellene működnie? Nálam az alkalmazás mindegyik firmware esetén azt írta, hogy a legfrissebb van rajta, csak akkor ajánlott fel frissítést, ha az SD kártyára tettem, amit küldtek. Nem kellene ennek online találnia valamit? Vagy már nincsenek mögötte a szerverek? Lehet, hogy megnézem soros porton, vagy wiresharkkal, hogy mi történik.
-
vargalex
félisten
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, de amit én most csináltam: nappali fény van, alkalmazást elindítom, bekapcsolom a night vision módot. Erre bekapcsolnak az IR ledek. Letakarom felül a ledek között lévő fény szenzort (ha jól sejtem, az lesz az), akkor kikapcsolnak az IR ledek. Pedig ugye pont akkor lenne rá szükség.
Illetve nyilván próbáltam azt is, hogy betettem a kamerát egy tök sötét helyre. Az alkalmazásban bekapcsolom a night vision módot, bekapcsolnak az IR ledek, lesz kép, de 1-2 másodperc múlva ki is kapcsolnak és tök sötétség van... -
vargalex
félisten
Tehát még egyszer a probléma: ha van fény és az alkalmazásban bekapcsolom az éjszakai módot, akkor bekapcsolnak az IR ledek és fekete-fehérre vált a kép is. Ha kikapcsolom, akkor kikapcsolnak a ledek és színes lesz a kép. Ha viszont nincs fény, akkor hiába kapcsolom, a ledek nem kapcsolnak be.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Van egy Digoo DG-M1X kamerám (nem találtam külön topic-ot, így ide írok). Már tavaly megjött, akkor gyorsan kipróbáltam, de csak most üzemelném be. Viszont azt a furcsaságot tapasztalom, hogy akkor kapcsolja be az IR ledeket, ha van fény és akkor ki, ha nincs. Mind ilyen, vagy ez hibás?
Nyitnék hibát a Banggood-nál, de egyrészt ezt hogy rögzítsem, másrészt hova töltsem fel (pl. youtube-ot szerintem nem érik el).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest