Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mini PC
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #412 üzenetére
Nos, újra elővettem a kamerát. Találtam a Digoo fórumon egy teljesen azonos hibáról szóló topic-ot. Sajnos az ott linket URL-en elérhető 22.0.0.22-es firmware helyett egy 0 byte-os file jön le. Így írtam a support-nak, hivatkozva a fenti topic-ot. 1 napon belül reagáltak, kérték, hogy erősítsem meg e-mail-ban, hogy biztosan akarom a downgrade-t, majd küldték is a binárist, amit az SD kártyára kellett másolni. Ezt az alkalmazás meg is találta, mint firmware upgrade-t és frissítette is. Igaz, hogy így csak a 22.0.0.16 lett rajta, de az IR működése hibátlan lett.
Egyébként próbáltam az itt talált 22.0.0.17-et is, azzal is rossz volt.
A frissítés keresésének egyébként hogy kellene működnie? Nálam az alkalmazás mindegyik firmware esetén azt írta, hogy a legfrissebb van rajta, csak akkor ajánlott fel frissítést, ha az SD kártyára tettem, amit küldtek. Nem kellene ennek online találnia valamit? Vagy már nincsenek mögötte a szerverek? Lehet, hogy megnézem soros porton, vagy wiresharkkal, hogy mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest