Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
vargalex #412 üzenetére
Nos, újra elővettem a kamerát. Találtam a Digoo fórumon egy teljesen azonos hibáról szóló topic-ot. Sajnos az ott linket URL-en elérhető 22.0.0.22-es firmware helyett egy 0 byte-os file jön le. Így írtam a support-nak, hivatkozva a fenti topic-ot. 1 napon belül reagáltak, kérték, hogy erősítsem meg e-mail-ban, hogy biztosan akarom a downgrade-t, majd küldték is a binárist, amit az SD kártyára kellett másolni. Ezt az alkalmazás meg is találta, mint firmware upgrade-t és frissítette is. Igaz, hogy így csak a 22.0.0.16 lett rajta, de az IR működése hibátlan lett.
Egyébként próbáltam az itt talált 22.0.0.17-et is, azzal is rossz volt.
A frissítés keresésének egyébként hogy kellene működnie? Nálam az alkalmazás mindegyik firmware esetén azt írta, hogy a legfrissebb van rajta, csak akkor ajánlott fel frissítést, ha az SD kártyára tettem, amit küldtek. Nem kellene ennek online találnia valamit? Vagy már nincsenek mögötte a szerverek? Lehet, hogy megnézem soros porton, vagy wiresharkkal, hogy mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged