Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #264 üzenetére
Olcsó húsnak...az információk 99%a nem található meg a neten, pl milyen portokat használ, miket kell megnyitni, hogy LEGALÁBB Androidról elérhető legyen kintről.
Minden cucc kínai szerveren keresztül megy, browserből nem tudom megnyitni a fájlokat. Szokásos információ hiány van MINDENBŐL. Ha előtte nem volt ilyen ip camja valakinek, akkor kb meg van lőve.
Hanyagolom egyenlőre, hátha van aki jobban ért hozzá, és esetleg tud okosat mondani. Engem egyenlőre csak felbosszantott, hogy support 2 nap alatt egy automata üzenetet nem volt képes küldeni, valamint hogy full zárt a rendszere, de még egy webuit se vagyok képes elérni local hálózaton.
Digoo DG-M1X HD
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Milyen NAS-t vegyek?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest