Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Synology surveillance camera hozzáadás megváltozott:
Brand
User Define
admin:jelszó@192.168.XX.XX:554/onvif1
-
BullZeye
veterán
Paranoiásoknak, kiteszteltem portokat amiket használ.
51700
portot ha megnyitjátok, többit letiltjátok, akkor kintről offlinenak tűnik, időt frissít, beállítás nincs, ez az abszolút kötelező, ha ez nincs nyitva akkor időt reseteli.8000
port nyitva és onlinenak látszódik, de nem érhető el a videó, viszont beállítások működnek. Ez a 2 port kell igazából a rendes működéshez.Letiltás tesztek
1-3999 4001-7999 8001-51108 51110-51699 51701-65535 idő van onlinenak mutat nem érhető el kintről
1-3999 4001-7999 8001-51108 51110-65535 nincs offline nem érhető el kintről
1-3999 4001-7999 8001-51699 51701-65535 idő van onlinenak mutat nem érhető el kintről
1-7999 8001-51699 51701-65535 idő van onlinenak mutat nem érhető el kintről
1-51699 51701-65535 idő van offline nem érhető el kintrőlEz CSAK annak releváns, aki saját szervert használ a video képfájl feldolgozására, pl Synology Surveillance Station. Így a videó nem jut el kínába, és megáll a belső hálón.
-
BullZeye
veterán
Olcsóbb ($15.99 ~ 4200Ft) külföldről, és az új.
Amúgy tiltott hirdetni topicban, és inkább full HD-sat vegyetek, lényegesen nagyobb a látószöge (van mindkettő). -
BullZeye
veterán
válasz
konigjanos #339 üzenetére
M1Znél nekem kellett port forward, ha nem belső hálóról akartam használni.
Digoo gagyi programjával lehet nézni windowson is, de pain in the ass. Böngészőből csak Synologyval tudtam. -
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #328 üzenetére
Kamera internet felé 100%-os blokkolása TP Link router segítségével.
1) Access Control / Host -> Add New
2) Access Control / Rule -> Add New
3) Aztán Enable Internet Access Control és DENY the packets specified by....
Ennek segítségével csak a helyi hálózaton tud kommunikálni a NAS-al, aki pedig tovább küldi a képet interneten, így a pici kínaiak kiesnek, és lehet nyugodtan használni.
-
BullZeye
veterán
Nekem azóta a hideg ráz a Digoo Apptól, hogy mondták facebookon, azért nincs meg a 25-30FPS, mert hogy kínai szerverek nem tudják elég gyorsan kiszolgálni. Ez mennyire WTF? Miért is kéne kimennie egy idegen valószínűleg semennyire sem védett kínai szerverre a képnek?
Még az Admin felhasználót se lehet megváltoztatni, még belegondolni is rossz mennyire egyszerű lehet kijátszani a a DG szerverének védelmét.
-
BullZeye
veterán
DG-M1Z - FW17 (21-et nem próbáltam, újabb még nincs)
Codec ami jó: 264 és 264+ ; 265 és 265+ nem támogatott formátum.
Idővonal nagyon jól működik, szép zöld ahol van, és szürke ahol nincs semmi mozgád. Történés alatt, valamint előtte és utána 5 másodperccel van zöld színnel megjelölés, így rögtön látható, ha 24 óra alatt volt bármi.Amire még nem találtam megoldást:
1) Hogy lehet mozgatni a kamerát (sokat nem öltem bele, mert fixként akarom használni, de azért nem lenne rossz tudni a megoldást rá)
2) Hogy lehet beállítani, hogy csak mozgásnál rögzítsen, a többi pedig ne tárolódjon. Ez azért fontos, mert ahogy nézem óránként 262mb a rögzítés, szóval naponta 6,3 giga, és ebből mozgás alatt napi kb 100 megabájt ami mozgással telik maximum, a többi fölöslegesen foglalja a helyet.Külső elérésre:
TP-link 3600 routerbe ilyen beállításokat nem nagyon találtam, alapból DHCPt használok MAC cím alapján kap fix IP címet a kamera, portokat kívülről letiltottam, csak belülről érhető el, így legalább DG appból nem megy hálózaton kívül. De ha valaki tud képet küldeni arról, hogy TP link rendszerében hogy kell ezt belőni, azt megköszönném. Tényleg szeretném úgy használni a kameránkat, hogy nyugodt legyek, más tuti nem láthatja. -
-
BullZeye
veterán
Sikerült Synology Surveillance Station-t beállítanom, van élő kép, ment mindent, igaz mozgatni nem tudom a kamerát, de kövi úgyis az lenne, hogy hogy tudom kikapcsolni ezt a featuret.
Annyi kérdésem lenne, hogy hogy tudom a Digoo és kína felé menő dolgokat 100%-ig letiltani? Szóval a digoo app se működjön, nekem tökéletesen megfelel a Synology megoldása, sokkal használhatóbb a visszanéző és alarm funkciója, és szeretném privátként használni Synology által kívülről spec porton elérve, de kínától távol (így amúgy simán van 25 FPS is...)
Pl default gatewayt hogy tudom állítani?
-
BullZeye
veterán
Van ezekre valami tesztelt program, ami szerverként települ pl egy Synology NAS-ra?
Aggályosnak tartom, hogy kínai szerveren megy át a kép, és ők ezt teljesen normálisan tartják, sőt ezzel indokolják, hogy nem megy 25-30 FPSel a felvétel, mert hogy kínába jön az anyag mielőtt visszajön a telefonomra, és hiába van gigabit netem, 15 FPS és ghostos képet kapok, mert az Ő szerverük szar.
Nem beszélve, hogy az Alarm on Record random módon meghülyül, és false dolgokat vesz fel. Amikor meg tényleg éles dolog lenne 2-3 másodperccel később kezdődik a record. Windowsra és Linuxra kollégám mondott programot (ivideon) de Synology ARM processzorát nem támogatja.
-
BullZeye
veterán
válasz
(-.-) Zzz #316 üzenetére
Múlt héten is az volt, hogy a héten jön, és a hibát 1,5 hónapja láttam először fórumon bejelentve, ahova modok reagáltak rá. Múlt héten kellett volna végig, hogy legyen benne alarm, mert felújítás van, és nem akarok 10 óra anyagot átnézni, hogy lássam bármelyik segédmunkás elemelt e valamit amit nem kéne...
-
BullZeye
veterán
21es FW upgradelése után nem rögzít ALARM alatt, megvan valakinek a 17es firmware letöltésre? Holnap használnám az alarm rögzítést, viszont megette a fene, ha nem megy.
(#308) djsomi
Küldözget adatokat, de ahogy én nézegettem csak bájtokat, így valszeg csak olyan infókat mint ip cím idő stb, és képet nem. -
BullZeye
veterán
Beszarok, 1 hét alatt válaszoltak a Digoo supporttól, és most kérik az IDmet és a jelszavamat. Ez csak szerintem tényleg a legalja support?
Semmi mást nem kértem tőlük, mint hogy első ip cam tulajdonos, ugyan küldjék meg pontosan milyen portokat használ a készülék, hogy routerben forwardolhassam (most már tudom, hogy 554), illetve böngészőből hogy érem el a képet ezek után (most már tudom, hogy sehogy).
Az már csak a jéghegy csúcsa, hogy IE kell a kép nézegetéséhez, és hogy ezek szerint minden képet kiküld egy kínai szerverre, ha akarom, ha nem.
Dear friend,
Thank you for your support to digoo and sorry for this late reply.
As for the first problem you mentioned in the mail, would mind to offer us the ID and password of this device?
We would like make a test for this device.
Besides, we also need your nation location and the account you registered the app.
The second problem, you could visit http://cloudlinks.cn/view/ to watch the current image. IE browser only.
Please have a try.
Thank you again for your support.
We are looking forward your reply. -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #270 üzenetére
Vagy pl felhasználókat hogy állítok be? Vagy aki családban hozzáférhet a kamerához az mind admin accounttal teheti? Valamelyik programban tegnap beállítottam, viszont most másik gépen azokat elfelejtette, szóval lokálisan tárolta, nem a kamerában.
Vagy pl hogy a PCs kliens egy qrwa XML fájlban tárolja titoksítatlanul a jelszót...
<Password>jelszó</Password>Csak engem zavarnak ezek? Nem beszélve, hogy ha igaz amit előttem írtak, hogy normálisan kívülről levédeni se lehet, hogy más ne férjen hozzá, viszont jelszóval én elérjem a képet, na nekem az ilyen dolgok teszik szutyokká. Autó is lehet szép, ha nem jutok vele A-ból B-be.
-
BullZeye
veterán
Mi a link, amivel kintről elérhetem? Mert nekem minden jelszót kér. Csak mert külön VPN az megint egy állandó szervert igényel (vagy nem?)
(#269) bl4ze
Szutyok úgy, mint tudásban. Értem én, hogy szép képe van, és tényleg jó. Csak ha kötelezően MINDEN egy kínai szerveren keresztül KELL hogy átmenjen, és full zárt a rendszer, valamint böngészőből külön program telepítése (és regisztrálása) nélkül nem tudom elérni a beállításait 2017ben, akkor az számomra a szutyok kategória. De olcsó húsnak...
Csak példa, TCPn keresztül nem működik az elérés, UDP-re kell állítani. Valamint a gyári program akkor is kér jelszót, ha kilépek a PCs programból (minek?). -
BullZeye
veterán
Szóval lényegében ez egy szutyok termék
Jól értem, hogy futnia kell egy szervernek (ez még akár meg is oldható, ha Synology NAS támogatja ezt), ahhoz hogy védetten CSAK én lássam a kamerámat munkahelyemről? Túl nagy kérés, hogy kívülről csak jelszóval lehessen látni a tartalmat? Vagy 2017ben ez egy megoldhatatlan dolog lenne az IP camerák világában?Amit már sikerült neten megtalálni, és netcam studioban működik ezzel a custom linkkel:
rtsp://admin:jelszó@kameraipcíme/onvif1
UDP-re kell állítani TCP-ről, különben login failed. -
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #264 üzenetére
Olcsó húsnak...az információk 99%a nem található meg a neten, pl milyen portokat használ, miket kell megnyitni, hogy LEGALÁBB Androidról elérhető legyen kintről.
Minden cucc kínai szerveren keresztül megy, browserből nem tudom megnyitni a fájlokat. Szokásos információ hiány van MINDENBŐL. Ha előtte nem volt ilyen ip camja valakinek, akkor kb meg van lőve.
Hanyagolom egyenlőre, hátha van aki jobban ért hozzá, és esetleg tud okosat mondani. Engem egyenlőre csak felbosszantott, hogy support 2 nap alatt egy automata üzenetet nem volt képes küldeni, valamint hogy full zárt a rendszere, de még egy webuit se vagyok képes elérni local hálózaton.
Digoo DG-M1X HD
-
BullZeye
veterán
Nekem van, tegnap jött meg, működik, szép a képe, bár egyenlőre nem barátom, mert sehogy se tudom pl browserből nézni a képet, vagy hogy egyáltalán internet felől elérhető legyen, nincsenek a portok leírva sehol, úgyhogy egyenlőre (kb fél órás) utánaolvasás alatt nem jutottam egyről a kettőre. Topicot most kezdem elolvasni, hátha vannak közös vonások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Trollok komolyan
- Peter Kiss: Cockpit
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Canon EF 17-40mm f/4L USM
- Canon 600D váz + 18-55mm kit objektív + töltő + akkumulátor
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest