Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
válasz
solarix45 #14 üzenetére
Nem tudom, mi lehetett a gond, olvastam a kártyám androidos telefonnal és usb-s olvasóval is, kerestem a hibát. Aztán este végül olvasta a telefon a kártyát (korábban nem reagált rá).
Lehet, hogy azóta újraindítottam a telefont.A lényeg, hogy ment simán ma az ügy, 30-60 perc alatt jött a push noti is. Sms, email gyorsan megjött.
Tiszta 21. század.
-
solarix45
senior tag
Nekem aktív már a személyis regisztráció, sajnos az NFC beolvasásnál elakad iPhone-on. eSzemélyim app tudja olvasni, úgyhogy itt még van egy kis bug.
Egyébként nagyon jó szakmai videó a témában: https://www.youtube.com/watch?v=ftpt8ZE1YD8
Az első fele az előadás, a többi Q&A.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest