- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Megnéztem, hogy mi lesz az ügyfélkapuval, illetve az ügyfélkapu+-szal, persze nem tudom, hogy ez [link] mennyire pontos forrás, de valóban Google/MS authenticator lesz, illetve azen kívül a TOTP:APP böngészőből. Ezt elég átgondolatlan dolognak tartom, mert egy állami szolgáltatás elérhetőségének kritikus eleme harmadik feles szolgáltatásokon fog múlni, amelyek elérhetőségére, megbízhatóságára a magyar államnak nincs befolyása.
A DÁP még embrionális állapotban van, jelenleg nem egyértelmű az Európai Unió adatvédelmi irányelvének (GDPR) teljesítése, ami miatt újabb "uniós" vizsgálat indulhat Magyarország ellen. Nekem egyébként sem kényelmes az okostelefon, az informatikai biztonságot tekintve annyi a sebezhetőség, hogy semmilyen pénzügyekkel kapcsolatos ügyet sem intézek rajta, így nyilván az állami, közigazgatási dolgokat sem fogom egyelőre. Én X évvel ezelőtt rootoltam az akkori saját (nem céges) telefonom, azonnal települt is rá a malware. De lehet sok példát hozni az elmúlt néhány évből is konkrét esetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged