- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Megnéztem, hogy mi lesz az ügyfélkapuval, illetve az ügyfélkapu+-szal, persze nem tudom, hogy ez [link] mennyire pontos forrás, de valóban Google/MS authenticator lesz, illetve azen kívül a TOTP:APP böngészőből. Ezt elég átgondolatlan dolognak tartom, mert egy állami szolgáltatás elérhetőségének kritikus eleme harmadik feles szolgáltatásokon fog múlni, amelyek elérhetőségére, megbízhatóságára a magyar államnak nincs befolyása.
A DÁP még embrionális állapotban van, jelenleg nem egyértelmű az Európai Unió adatvédelmi irányelvének (GDPR) teljesítése, ami miatt újabb "uniós" vizsgálat indulhat Magyarország ellen. Nekem egyébként sem kényelmes az okostelefon, az informatikai biztonságot tekintve annyi a sebezhetőség, hogy semmilyen pénzügyekkel kapcsolatos ügyet sem intézek rajta, így nyilván az állami, közigazgatási dolgokat sem fogom egyelőre. Én X évvel ezelőtt rootoltam az akkori saját (nem céges) telefonom, azonnal települt is rá a malware. De lehet sok példát hozni az elmúlt néhány évből is konkrét esetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő