Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Megnéztem, hogy mi lesz az ügyfélkapuval, illetve az ügyfélkapu+-szal, persze nem tudom, hogy ez [link] mennyire pontos forrás, de valóban Google/MS authenticator lesz, illetve azen kívül a TOTP:APP böngészőből. Ezt elég átgondolatlan dolognak tartom, mert egy állami szolgáltatás elérhetőségének kritikus eleme harmadik feles szolgáltatásokon fog múlni, amelyek elérhetőségére, megbízhatóságára a magyar államnak nincs befolyása.
A DÁP még embrionális állapotban van, jelenleg nem egyértelmű az Európai Unió adatvédelmi irányelvének (GDPR) teljesítése, ami miatt újabb "uniós" vizsgálat indulhat Magyarország ellen. Nekem egyébként sem kényelmes az okostelefon, az informatikai biztonságot tekintve annyi a sebezhetőség, hogy semmilyen pénzügyekkel kapcsolatos ügyet sem intézek rajta, így nyilván az állami, közigazgatási dolgokat sem fogom egyelőre. Én X évvel ezelőtt rootoltam az akkori saját (nem céges) telefonom, azonnal települt is rá a malware. De lehet sok példát hozni az elmúlt néhány évből is konkrét esetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő