- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy az alkotmányjogászoknak nincs valami felügyeleti szerve? Amelyik mittomén hatástanulmányokat végez, hogy egy-egy full ostobaságnak tűnő rendelet, törvény, törvényi erejű rendelet mennyire jó vagy rossz vagy mennyire kéne a hiányosságait kiküszöbölni stb.. vagy hogy mennyire humánus vagy etikus. (vagy ha már hatályos, akkor mennyi ember szív miatta)
Mert attól még, hogy valami törvény és ezáltal úgy mond kötelezettséget ró az állampolgárokra, még nem feltétlenül igazságos és/vagy emberbaráti. -
-
Cs1csó
titán
Augsztus végén csináltattam a helyi kormányablakban személyi igazolványt és nekem megfelelő volt az ottani átvétel mert közel van. Megadtam telefonszámot, emailt hogy amint megérkezik értesíteni tudjanak: kb. 3 hét után elmentem mert nem jött még semmi, hogy megkérdezzem "mizu?!" erre: "á már rég itt van!"
De hogy miért nem értesítettek afelett elsiklott az ügyintéző. Mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest