Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007ath
aktív tag
Köszönöm a választ. Közben tovább tesztelgettem az alkalmazást, és az eddigiek alapján az alábbi tapasztalatokat szűrtem le:
- A QR kóddal való hitelesítés elfogadhatóan működik, tehát egy asztali géppel vagy notebook-kal való használat során boldogul vele az ember.
- Mobiltelefonon való hitelesítés ("DÁP alkalmazás megnyitása") op. rendszer (Android vagy iOS) függő. Androidon nem működik rendesen, pedig több böngészővel is próbáltamGalaxy S23-on (Android 14) teszteltem Opera, Chrome és Samsung gyári böngészőkkel. Operánál egyből beugrik a reklám oldal, aztán se előre, se hátra. A Samsung böngészőnél eléggé kaotikus a helyzet, nem terhelném vele a fórumot. A Chrome-nál már majdnem úgy tűnt, hogy működni fog (eljutottam addig, hogy ujjlenyomatot kér), de a célegyenesben azt írja ki, hogy "Ismeretlen hibába ütköztünk."
Szóval, ez így még béta verziónak is gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest