Hirdetés
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házimozi haladó szinten
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Akkor röviden összefoglalom, mert a lejáró személyim miatt be kellet mennem az okmányirodába, s ha már ott voltam, akkor ezt is intéztem.
A lényeg, csak ezzel nem akartam a kérdezéskor kavarni, hogy új telefonkészülékem lett, abba költözködöm, de mivel specko-csomagban vagyok, így az e-sim áthozatala nem megy egyszerűen.
Az új készülékbe betettem tehát egy domino kártyát, előkészítettem az alkalmazást.
Az okmányirodában azonosítottak, majd az ott generált QR kód, meg egy PIN beolvasással már megy is alkalmazás.
Ami az eredeti kérdésemhez kapcsolódik: az új készüléken, ha belépek a profilomba, akkor ott az a telefonszám szerepel, ami most még a másik készülékemben van.
Tehát a lényeg, hogy nem érdekes, milyen SIM van az új készülékben.
Szerintem ha nem lett volna venne, csupán a másik készülék hotspot-jára lett volna csatlakozva, hogy legyen net, úgyis elfogadta volna.
Most megy mindkét készüléken.Ami esetleg kérdésem még, hogy ha a régi készüléket eladom, akkor elég az app törlése, meg a gyári visszaállítás (HR)? (Erre az ügyintéző hölgy nem tudta a választ)
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest