Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
"Tehát a lényeg, hogy nem érdekes, milyen SIM van az új készülékben."
Lényegében én is ezt írtam, sem SIM, sem telefonszám, sem telefonfüggősége nincs a DÁP-nak.
Elvileg elég "lenne" a DÁP app törlése, ahhoz, hogy azon adatok ne maradjanak a telefonon.
Egyébként meg főleg, ha nem ismerősnek adod el, akkor mindenképpen érdemes egy teljes törlést elvégezni, ha nem is kifejezetten a DÁP miatt. -
ledgeri
nagyúr
Minden egyes eladáskor kell a visszaállítás! Még jaj, Pistékének odaadom, mint első telefon esetén is!
Ha a fenti kérdés a fenti formában felmerül akkor kizártnak tartanám, hogy minden fent lévő app, beállítás, kis zug átnézése megtörténne, így sok sok adat maradhat szem elől nem rejtve, de rá nem nézve. Nem véletlen, hogy nagy biznisze van az ebay-es használt merevlemezekről szerzett adatok eladásának... Telónál még külön gép sem kell, mert komplett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest