Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Akkor röviden összefoglalom, mert a lejáró személyim miatt be kellet mennem az okmányirodába, s ha már ott voltam, akkor ezt is intéztem.
A lényeg, csak ezzel nem akartam a kérdezéskor kavarni, hogy új telefonkészülékem lett, abba költözködöm, de mivel specko-csomagban vagyok, így az e-sim áthozatala nem megy egyszerűen.
Az új készülékbe betettem tehát egy domino kártyát, előkészítettem az alkalmazást.
Az okmányirodában azonosítottak, majd az ott generált QR kód, meg egy PIN beolvasással már megy is alkalmazás.
Ami az eredeti kérdésemhez kapcsolódik: az új készüléken, ha belépek a profilomba, akkor ott az a telefonszám szerepel, ami most még a másik készülékemben van.
Tehát a lényeg, hogy nem érdekes, milyen SIM van az új készülékben.
Szerintem ha nem lett volna venne, csupán a másik készülék hotspot-jára lett volna csatlakozva, hogy legyen net, úgyis elfogadta volna.
Most megy mindkét készüléken.Ami esetleg kérdésem még, hogy ha a régi készüléket eladom, akkor elég az app törlése, meg a gyári visszaállítás (HR)? (Erre az ügyintéző hölgy nem tudta a választ)
-
k5.20
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
k5.20
senior tag
Sziasztok, ha valaki esetleg már tapasztalatból tudja, mert nem találtam ezzel kapcsolatban semmit: már a fut a jelenlegi készülékemen a DÁP, rendben.
Most új hívószámom lenne, ugyanazon a készüléken, tehát másik SIM kerül bele.
Fog működni az alkalmazás, vagy majd az új hívószámhoz újra aktiválni kell az okmányirodában? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest