- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
bozsokiandra #538 üzenetére
Totálisan belebuktak. Rég mennie kéne, már tavaly év végén. Erre azt válaszolták, a dap oldalán ott rossz menetrend van megadva. Mondom akkor szedjétek le. Erre nem jött válasz. Jött a duma, hogy fokozatosan vezetik be. És most én ezeknek elhiggyem, hogy nem egyszerűen képtelenek megcsinálni határidőre, a saját határidejükre? Most kapaszkodj meg; legkésőbb az ősz végére, láttam tőlük ilyen választ. Magyarán szólva egy évet késnek. Ősznél előbb nem lesz itt semmi, sanszos legalábbis. De egyszerűen derogál neki bevallani bármit is, illetve olyan okok is lehetnek a háttérben, hogy balhé lenne belőle. Ezért úgy tesznek, mintha nem egy gőzölgő szarkupac volna az orruk előtt, pedig mindenki látja, hogy az a kupac egy gőzölgő szarkupac. Nekem megjelent múltkor a hitelesített pdf lehetősége. Utána jött egy frissítés, hogy apróbb hibajavítások. Hát hogyne, biztos javítás volt az a frissítés. Utána eltűnt a hitelesített pdf menüpont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest