Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
hajbazer
üzenetére
meglévő Ügyfélkapusokat is visszalökünk a papíralapú ügyintézésbe.
Engem a MÁV is visszalökött a következőképpen:
IC jegyvásárlás: Elővételben véve olcsóbb, mint az indulás napján.
Régi rendszerben online meg tudtam venni a honlapjukon mondjuk este 11-kor, adtak egy kódot, és mikor mentem a vonathoz másnap, csak átvettem az automatából a jegyet a kóddal. Adtak 5% kedvezményt is.
Új rendszerben nem tudom online megvenni, mert egyrészt nem nyomtatok, másrészt nincs okostelefon, ezért előző nap el kell mennem az automatához, hogy az automatából megvehessem. Már 5% kedvezmény sem jár.
+ az automatából nyomtatott jegy használhatóságáért ők felelnek, míg a másik két esetben én felelek. Ez nagy különbség!Az már csak olyan "hab" lenne a tortán, ha ezeknél is kitalálnák, hogy kevesen használják az automatákat, ezért megszüntetik őket.. Taps, lehet járni megint a pénztárba, ha lesz ott még egyáltalán dolgozó.
Aktív témák
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest