Aktív témák
-
Pedig nagy volt az esküdözés, hogy a központi nyilvántartást teljesen rendbe tették.
A dr. (és néhány társa) komoly homokszem a gépezetben, én a mai napig rendszeresen szívok vele, mivel a D-betűnél tárolódik a nevem, egy csomó hivatalos kliensprogram ráadásul csak szó elejére keres.
Külön kihívás a dr. / dr / Dr. / Dr megkülönböztetése.Talán már eljutottunk odáig, hogy a születési névben már nincs benne a dr., bár értem én, hogy az igazi zsenik már eleve így születnek.
Én egyébként viszonylag rendszeresen kérek le adatokat (a munkámmal jár), és sokat javult a helyzet.
Egyébként meg azt kell mondanom, hogy még ennyi hibával sem a vert mezőnyben kullogunk, számos, sokkal előttünk járó ország van ezen a téren messze lemaradta tőlünk.
Az állam kíváncsisága, beavatkozási késztetése már egy másik téma. Egy adatvédelmi rémálomszerű rendszerben is működhetnének tökéletesen a szolgáltatások -- sőt, logikusan az lenne az elvárás vele szemben.
MaCS
Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest