Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Én elhordoztam a Digitől a Telekomhoz. Hosszas morfondírozás után döntöttem így.
Sajnálom a Digit, tök jól indult. remélem, máshol megtalálják a számításukat, mert ebben a korrupt országban nem jutottak egyről a kettőre.
Ahogy nézem a One keretein belül sem lesznek kedvező csomagok, viszik tovább az eddigi vodás, digis csomagokat. Sőt az inflációs emelést is már leközölték. Legfeljebb majd a Pegazus szoftver rajta lesz.
-
Rodzser Mór
senior tag
Böngészőben az online felületen a számlarészletezőben az adatforgalomnál mi az hogy pl. 9850 mp?
Másodpercben méri az adatot?
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
A Digi ügyfékapu applikációjában a baloldali lenyíló menüben ha a Forgalmi adatokat választom, nem ad ki semmit. Azt írja, hogy a lekérdezés során hiba lépett fel, látogassak vissza később.
Korábban is ezt írta.
Ez a funkció nem működik másnál sem? -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
energiezolee #47031 üzenetére
Igen, bocsánat. igazándiból nem akartam írni. Csak félóránként beleakadok valami hírbe és felcsesz, hogy mindent átsző a szájbahegesztett politika, a beteges pénz és hatalomvágy, az ellenfél totális megsemmisítése, ami ellene megy a normalitásnak.
Kérem a modit, törölje a 47029-es hsz-em.
-
Rodzser Mór
senior tag
A szolgálatás nem elérhető, nincs térerő. Elég gyakran látom ezt a mobilimon. És nem azért, mert kilométerekkel arrébb lennék. Ugyanott van a készülék.
Vodafone legalja pont hu.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi!
Akkor a 2. link szerint annyi a lényegi különbség, DIGIMobilePlus (Digi, ilyen SIM-em van most) vs. MobilePlus (Voda) díjcsomag esetén:
hogy a Vodás csomagban nem roamingol a készülék (nyilván) és 3 Mbps helyett 5 Mbps az internet sebessége.Az 1. és 2. linken lévő csomagokat személyesen kell kérni Voda üzletben?
-
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Digi előfizetésről, ami 2990 Ft lett, milyen kártyásra lehet váltani számhordozás nélkül?
És ezt online lehet intézni, vagy üzletben?(köszi narancs, hogy tönkrevágtátok a Digit (is) és az előfizetőit semmibe vettétek, mutatomafakkot)
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
dredjudge84 #44530 üzenetére
Oké, akkor reméljük, hogy nem lesz változás és áremelés sem. És ez az oka (a változatlanság), hogy nincs új ÁSZF.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
djsunstealer #44523 üzenetére
Én nem látok ott 2024. január 1-től hatályos ÁSZF-et.
-
Rodzser Mór
senior tag
Mi van a 43096-43102. hozzászólásokkal? Hol vannak?
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
this is life #43080 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #43061 üzenetére
Nálam is legtöbbször ez van, nem csöng ki, aztán felveszik. Gondoltam, hogy a roamingolás miatt lehet talán. Habár attól önmagában még ki kéne csöngeni. Szándékosságot vélek itt is sejteni, hogy ezzel is leépítsék a digis ügyfeleket.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
MasterDeeJay #43022 üzenetére
"Azt látom hogy nem kellenek a digis ügyfelek"
Legalábbis 1500-ért (Digi) nem, mert nem akarnak olyan csomagot adni, amit a 3 kartellező (Y, T, V) 5-6000 Ft-ért ad, amivel maguknak nem kívánt árversenyt generálna.
Lölö összes vagyonában fogadok rá, hogy ha a Digi csomagja forintra annyi volna (+/- 100 forint), mint a voda megfelelő csomagja, akkor nem szivatnák a Digiseket.
-
Rodzser Mór
senior tag
Jó nagy fos ez a vodafos szolgáltató. Mutatomafakkot! Azt gondoltam, jobb lesz, mint amilyen a Digi volt, vagy legalább olyan (amivel a térerőtlen helyek kivételével elégedett voltam. Hát bizony a lába nyomába sem ér ez a fostalicska vodafone. A vezetékes ex-Invitel szolgáltatás is bődületesen romolott. Az biztos, hogy direkt rakták szopó ágra az digis-inviteles ügyfeleket. Letekerték a központbna a potmétert meg a prioritymétert, meg mindenmétert.
Köszi szépen! Rohadjatok meg! -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok.
Nálam előfordul viszonylag gyakran, hogy 4G-ről átvált G-re (GPRS-re) a telefonom a DIGI SIM-mel és úgy is marad. Míg repülőmódba váltok és majd megint aktívvá teszem. Akkor megint 4G-t fog.
Másnál is van ilyen?És 4G térerő ellenére mobilnet gyakorlatilag nincs egy csomó alkalommal és helyen.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
sfdrakex #22204 üzenetére
HellÓ!
+rothfb
+Peter.70Köszi a válaszokat.
Az a furcsa, hogy az első számla kézhezvételéig nem lehet az online felültre regisztrálni, mert kell hozzá az első kiküldött számlára nyomtatott azonosító. Illetve ehelyett valami 6-jegyű PIN(?)-ről írnak másik megoldásként. De azt szerződéskor nem említették, így ilyen nem is lett megadva. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
A Digi webes online ügyfélszolgálatán - vagy minekhívják - fent vannak a forgalmi adatok a SIM-ről? Az aktuális (le nem zárt) és a lezárt számlákról?
Konkretizálva: van adat, hogy mennyi percet és/vagy pénzt beszéltem le az adott időszakban?Esetleg van olyan androidos app, amiben ezt meg lehet nézni? Én nem találtam a googla play áruházban ilyet.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest