Hirdetés

Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz totron #41146 üzenetére

A prioritási sorrendben van nálad a hiba..SZERINTEM

1. van-é térerő

Minden más ez után és nem előbb nézem az ár/értéket, mert előbbi miatt lehet "olcsó", de értéket nem képvisel és nullával osztásra Te is tudod milyen szabály vonatkozik.

Amit írtál abban kiemeltél egy olyan részt, ami "ideális" körülményeket feltételez, holott a Digi szolgáltatása ettől nagyon-nagyon messze állt még mostani körülményekhez képest is. Persze egységsugarú körben pl. neked lehet kompromisszumokkal megfelelő volt, de saját magamból kiindulva (mert ugye honnan is indulnék ki :F ) erősen nem, tehát kiinduló írásod nem lehet általános érvényű, pedig úgy adtad elő....

Ezek a ferdítések nálad:
    "akinek kell, az nem tolja el fintorogva"

Nekem kellene, de nem tudom érdem használni, így akkor mi marad... -> Ha nincs térerő nyilván tárgytalan

Szóval ok okozat miatt jönnek nálad a kivételek, amikről nem írtál magadtól egy bötűt sem, csak az általad vélt "igazságot"

Remélem értehető, hogy miért reagáltam az írásodra, hiszen figyelmen kívül hagytál jó pár körülményt, amely esetekben a részedről kizárt "Nem lassítós fele annyi adatforgalommal, 3x annyiért nem számít annak." megoldásokkal bármikor űbereli a digi jelenlegi/korábbi lehetőségeit és nem "csak" a mostanról írtam, hanem a "bármikorról".

Ez nem vitaindító volt részemről, hanem egyszerű tény megállapítás.

Aktív témák