-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
leo81
aktív tag
válasz
djsunstealer #38096 üzenetére
kb. 500m-re vagyok a Sipos hegyi toronytól, látható szabad szemmel.
-
domper2015
senior tag
Olaszországból próbáltam hívni Digi-s számot Digiről és Telekomos számról.
A következő bemondás:
A hívószámhoz nem tartozik előfizető....
Tegnap még hívtam és beszéltem vele.
Y-akta vagy Digi hiba? -
zelikocc
senior tag
Szlovákiában az O2 hálózatán már megy az 5G roaming a DIGI-vel.
Esetleg valakinek más országban tapasztalata, máshol is megy már az 5G roaming?
-
maci25
aktív tag
válasz
4Grider #38052 üzenetére
IPV4 címet mutat de ipv6 címet nem. Van ország(Magyarország) és van város is. Látszólag rendben van.
A szerver amit el szeretnék érni annak se nincs ipv6 címe. (ez a szerver valójában egy synology nas amiről filmet szokta nézni távolról. Na ez nem megy most telefonról digis sim kártyával
Az adatbázist fogalmam se nincs , hogyan tudnák kideríteni. -
slice14
veterán
válasz
Dr Bubo #38086 üzenetére
Hát ezt a május végi számla kiállítást én is csak néztem. Megértettem volna ha ezt júniusban csinálják, mert ugye ott már meg fog jelenni az áremelés (Mert a Digi egy hónappal előbb állítja ki a számlát, mint a lejárati idő.). Legalábbis ez volna a logikus visszamenőleg nézve.
Eddig amúgy 14-ig megkaptam.
-
rin33
senior tag
Továbbra is időszakos kiesések vannak pár másodpercre vagy akár pár percre, ezt korábban jeleztem a Digi-nek de sablonválaszt kaptam. (Hálózat fejlesztés miatt ilyen előfordulhat stb)
Ma Orosháza, Pusztaföldvár, Csanádapáca állt le komplett, pár percre.
Lehet hogy igazuk van és valóban a hálózat építés miatt vannak kihagyások...? -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
A hónap elején szoktam kapni a digis számlát (net + mobil), de májusban nem küldtek, az Ügyfélkapuba belépve sem látok új számlát. Ez normális lehet? Egyedi dolog vagy mostanában ez az általános?
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! ma este megyek egerböl erdelybe. van egy digi 50gb netes kártyám. tudom azt kint hasznalni netroamingra plusz költseg nelkül??? köszi
-
slice14
veterán
Én 1272-n le is mondtam a mobilt. Úgy sem volt kihasználva. A mobilnetet is inkább Telekom (korlátlan) előfizetéssel használtam / használom. Hívni meg a külföldi (Nagyváradi) rokonokat hívtuk csak róla, de ezt áttereljük inkább más alternatívára (FB Messenger, Duo, stb...).
Azért maradok itt olvasgatni. Kíváncsi vagyok a fejleményekre. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
StarKiller89 #38072 üzenetére
A Digi ügyfélkapun. Szolgáltatások > Forgalmi adatok menüpont.
-
wjbhbdux
veterán
üdv,
Május 6 óta van 4igmobil 30 gigás csomagom, azóta 1 darab emailt vagy smst sem küldött a szolgáltató. Náluk mikor van számlazárás, mikor kell fizetni? -
MadMancs
veterán
Valószínűleg ez ügyintéző függő volt.
Én online rendeltem meg még FTTB 500 (honlap szerint ez volt elérhető) hűség nélkül. Rá pár napra jött szerelő, hopp itt már FTTH van. Bekötötte, de le kellett mennem irodába szerződést kötni FTTH 1000-re. Megtörtént, de szerződésen már 12hó hűség szerepelt. Nem bántam mert hosszú távra szerettem volna (13 hónap lett de ez egy másik történet). Rá pár hónapra úgy alakult kell TV, telefon és mobil is. Ezekre leadtam a rendelést online. Ott még külön vette a rendszer, de szerződésben már mindháromra 12 hó hűség lett (mobilok külön hűség nélkül).Végül idén februárban megszűnt mert üzleti szolgáltatásra volt szükségem, 1250 nem tudott segíteni, helyi iroda szintén nem, menjek Székesfehérvár ott van lehetőség rá. Így inkább lemondtam és egy PH fórumtárs (aki voda üzleti kapcsolattartó) voda vezetékes üzleti szolgáltatás lett, egyedi kedvezménnyel együtt 1000Ft al többért mint digi. 🤷
-
n00n
őstag
válasz
MadMancs #38063 üzenetére
Én anno tavalyelőtt akartam kötni csak TV+internetre és elhajtottak, hogy nem lehet a Diginél EGYÁLTALÁN hűséget kötni, még a három csomagra együtt sem. Ehhez képest a neten azt olvasni, hogy de lehet, csak a háromra együtt, de lehet, külön-külön is.
Akkor most mi az igazság?
-
betyarr
veterán
a mobilelőfizetés nem változik abból a szempontból,hogy bármikor vissza lehet majd mondani következmények nélkül?
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok!ezt a digis 0650es számot el lehet hozdozni telecomhoz?
-
n00n
őstag
Még mindig csak a 3 szolgáltatásra együtt lehet hűséget kötni? Csak internetre pl. nem?
-
zelikocc
senior tag
válasz
hallerlaller #38055 üzenetére
Nem.
Friss infó:
Tegnap óta telefonon is lehet hűséget hosszabbítani a Digi Nekem csomagra annak, aki 2021.12.01. előtt kötötte be a szolgáltatást, tehát nem szükséges mostmár személyesen bemenni. -
hallerlaller
addikt
válasz
mucsgyver70 #38053 üzenetére
Az nem csak új előfizetőknek van?
-
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
hallerlaller #38049 üzenetére
Kötsz 1 év hűséget a digi nekem csomagra, és csak 7300-at kell majd fizetned.
-
4Grider
nagyúr
válasz
maci25 #38051 üzenetére
Felkeresed a https://whatismyipaddress.com/ oldalt. Ha ott látod hol vagy, akkor az említett oldalak rossz adatbázissal dolgoznak. Ott látod hol vagy (ipv4 és ipv6 is látszik)?
-
maci25
aktív tag
Sziasztok
Csatlakozni szeretnék egy szerverhez amin csak Magyarország van engedélyezve. Ha a telefonomról mobilnetet használva próbálkozom akkor sikertelen a kapcsolódás. Ha pl a digis vezetékesről akkor meg sikeres.
A mobil netem is digis egyébként.
Van egy Weboldalam amin meg lehet nézni ki és honnan jelentkezett be az oldalra. Erre az oldalra ha mobilomról jelentkezek be akkor az ország ISMERETLEN és a város is.Mi lehet ennek az oka?
A digis mobilnet nem adja meg az országot?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- Mini-ITX
- Motoros topic
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest