Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dzf007
üzenetére
Ez a 60 nap hol van leírva? Én jogszabályban csak 30 napot találok, tavaly is csak 50 nappal előre értesítették ki az embereket. Szerintem most is csak a novemberi számlával együtt küldik ki az értesítést.
"Az általános szerződési feltételeket a szolgáltató első alkalommal a szolgáltatás megkezdésével egyidejűleg és - az Eht. 132. § (4) bekezdése szerinti módosítást kivéve - minden módosítás esetén a módosítás hatálybalépését 30 nappal megelőzően egységes szerkezetben közzéteszi, a Hatóságot a módosításról a közzététellel egyidőben értesíti, valamint a módosítást a Hatóságnak megküldi."
-
mucsgyver70
aktív tag
-
mucsgyver70
aktív tag
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Milyen tizet? Rögzített hozzászólás! Egyébként miért nem lehet felfogni, hogy megszűnik? Az egy dolog, hogy a voda elő fog jönni valami ajánlatral, attól még új szerződést kell kötni valahol az év végéig.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Még csak 4.5 hónapja van roaming
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
2 hálózata is lenne a diginek, ha nem lövik le és a vodát is használhatja. A yeti meg t meg csak osztozkodnak közös b20-on.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Senki nem kényszerítette a digi hálózat lelövését.
-
mucsgyver70
aktív tag
Pontosan én sem tudom, de jelenleg is egy T-s tornyhoz csatlakozom yettelesként. A T és a Yettel megosztották at antennáikat az ország különböző részein, és tudják használmi roming nélkül is. Persze városokban saját adótornyaik vannak, de ritkább területeken megosztják az erőforrásaikt. Ha ők ezt meg tudták tenni, akkor a diginél is ment volna. Gondolom egyszerűbb és olcsóbb megoldás a roming partnerek közé felvenni, mint megoldani hogy sajátként tudja használni.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Kötsz 1 év hűséget a digi nekem csomagra, és csak 7300-at kell majd fizetned.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Xiaomi 3G routerrel működik nekem, persze az 1.0-ás verzióval.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
Freddy TNT
üzenetére
Nincs hűségidő az aktívnet 50-re sem.
-
mucsgyver70
aktív tag
Diginet 50 aktív van nekem, és megjelentek a forgalmi adatok ügyfélkapun.Viszont egy telefonszám is társult hozzá, és csomagot is választhatnék. Másnál is ez a helyzet?
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lakcímre adják, nem tulajdonjogra.
-
mucsgyver70
aktív tag
Az ügyfélkapunál valaki más telefonszámát látom, és kiválaszthatom hozzá a csomagot.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
At ászf-ben benne van hogy a J3 függelékben lévő települések lakcímével rendelkező személy veheti igénybe a szolgáltatást. Tehát csak ha olyan településen van lakcímed ami ott fel van sorolva.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest