Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Budapesten a metró vonalakon mi az aktuális tapasztalás? Melyik vonalon van?
Bár ép nem aktuális, mert Köki-Népliget között ingázom, ott meg buszozás van. De ha más felé megyek a városba, akkor metrón azért elböngészgetek. -
radio100jozs
őstag
válasz
efiking
üzenetére
Hívásnál 2G-re vált le, és ott írja ki a hálózati név helyet a hálózati kódot. Jövő héten én is beteszem az 5S-be, akkor lesz kártyám, kíváncsi leszek a hálózatra. Bár itthon faluban nincs Digi, de este nem is zavar, napközben meg olyan helyen vagyok, ahol van vétel. Bár erre pont jó lenne a VoWIFI, de az iPhone 5S-ben nincs. De egyenlőre nem akarom a fő telefonomba használni (Huawei P20 Lite), mert abban mindkét kártya folyamatosan használva van.
-
-
betyarr
veterán
és igen és igen és igen!nem hiába erősködtem a diginél,mert MŰKÖDIK A VOWIFI ÉS A VOLTE MINDEN HÁLÓZATBA!ezek szerint eljutott a hibajelentésem a megfelelő helyre a megfelelő emberhez.hajrá digi!
ez azt is jelenti hogy ellenben a sok okoskodóval,nem a nem támogatott telefonom/vagy profil hiba volt,hanem tényleg a digi oldalán volt a gebasz!
-
dethroner
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Nem értem, miért ne lehetne? A redmi note 7-be hogy került bele a Digi profilja? Vagy a Digi kereste meg őket és adták meg az adatokat, vagy a kínaiak keresték meg a Digit, de ez ebből a szempontból lényegtelen. Ha a redmi note 7-be bele tudták írni, ugyanazzal az erővel lehetett volna a többi típusra is küldeni egy patch fájlt .
-
nemszil
újonc
Sziasztok!
Samsung Galaxy J5 2017, Galaxy J6 telefonokban egyikben sem megy a VoLTE. A J5 függyetlen, a J6 Vodafonos. (na persze duál). Ja: 4G mindkettőn oké. Ötlet?
-
dchard
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
Bepötyögtem a pontos koordinátákat, ez jött ki:
Rádaásul a bal szélen (Bulgárházán) még torony is van, tehát magasabban van, mint a képen. Ha megnézed Google earth-en, látszik, hogy egy viszonylag magas, budapest felé lejtő enyhén öblös domboldalnak van közel a tetején. Pont olyan a domborzat, hogy az egyébként sokkal közelebbi állomásokat kitakarja.
Ha megnézed, a legutóbbi képén azért a -0.1dB RS SNR eléggé árulkodik, hogy itt nincs minden rendben, és megint ott a trükk, hogy ezt most kültéren méri, de korábban mért beltéren is 99dBm RSRP-t. Ami simán lehet ugyanebbe az irányba néző ablak mögött is.
Az van amit mondasz: nagyon ritka jelenség amit látunk, főnyalábból, teljes rálátással, nagyon előnyös domborzat mellett jön ez ki. És a jelminőség (RS SNR) így is csapnivalóan rossz.
-
efiking
csendes tag
30 perce kértem ki egy SIMet, Bp 21. kerület, lazán működik minden. Iphone 5s készüléken 20 másodperc alatt beállt magától a net és minden, ki-és bejövő hívások oké.
A hívásnál a bal felső sarokben kijelzett számok fogalmam sincs miért vannak ott de hivások közben a Digi.Mobil LTE helyett azok jelennek meg lol.
-
törölt tag
válasz
anglergab
üzenetére
Majd megkérdezem a szomszédot, ha hazalátogat, ő eléggé otthon van a témában.
-
anglergab
addikt
válasz
üzenetére
Kedvező domborzatra, az M7-esre irányított cellára tippelek, ha tényleg minden adatod stimmel.
Nincs visszaverődés, nincs többutas terjedés, jó rálátás lehet.
Ez nem kizárt, de nem átlagos / nem jellemző. Autópálya mentén, alacsony kihasználtság mellett előfordulhat, kb. 10 km távolságot mértem. -
törölt tag
-
-
zoli62
addikt
-
Teszteltem a teljes Sasadi utat. A telefonon öt vonal a maximum térerő. Gyakorlatilag csak a Libanoni nagykövetségnél találni értékelhető szolgáltatást, a többi helyen csak GSM van, kettő, de általában inkább csak egy vonallal. Hívást kezdeményezni nem lehet róla. Azt gondoltam, ahogy közeledek a sztráda felé, úgy lesz egyre jobb a szolgáltatás. Ez nem így van, viszont ahogy kikanyarodtam a sztrádára felugrik négyesre, és GSM felirat helyett átvált 4GLTE-re. Kelenföld vasútállomáson egészen tűrhető értékeket mértem le és feltöltésre.
-
anglergab
addikt
válasz
üzenetére
A 31101-es bázis helye meg lett erősítve?
Nekem ebből úgy tűnik, annak becsült a helye, tehát pontatlan lehet.
Pl. általában egy párszáz méterre lévő bázisnak, beltéren, több fal mögött ilyen a jele.(#12844) pjen
A rádiós viszonyok és az előfizetők száma miatt. A mobilok inkább letöltenek, mint fel.
Ugyanannyi frekvencia van le- és feltöltésre is, de a spektrumhatékonyságuk más, a letöltésnek magasabb az OFDM miatt, de cserébe az adó oldal fogyasztási karakterisztikája kedvezőtlen, azaz elég rossz az RRU hatásfoka. Felfelé telefon fogyasztás optimalizálás miatt SC-FDMA van (nem pedig a hatékonyabb OFDM), jobb fogyasztási karakterisztikával, de kisebb max. sebességgel.Illetve a moduláció is jellemzően eltérő, letöltésnél 64QAM, feltöltésnél 16QAM. Utóbbi robosztusabb, de lassabb (a telefon jóval kisebb adási teljesítménye miatt van az eltérő moduláció). Feljebb is lehet menni, azaz letöltésnél 256QAM, feltöltésnél 64QAM, inkább az utóbbi éri meg a mai vevők érzékenysége mellett. Amúgy is a legtöbb telefon nem tudja elérni a max. modulációs rendet, csak egy nagyon kis részük.
A MIMO módodat kellene ellenőrizni, az is okozhatja hogy felfele több. Illetve a Resource Block használatodat a mérések közben kellene ellenőrizni.
-
betyarr
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
hehe,tulajdonképpen neked van igazad.nálam is az üi akarta eldönteni a dolgot.na ne már...amikor átvettem a simkarit,a helyi üi még ki is emelte nekem,hogy tesztidőszak van és amennyiben lehetséges,akkor írjak ha problémát tapasztalok.akkor most ne szívassanak,hogy feleslegesen tesztelek nekik
ráadásul a saját költségemen... -
-
sanyoshi
újonc
Tesztelési jelleggel magam is kiváltottam egy SIM-kártyát, de eddig mobil internetet még nem sikerült belőle csikarni.
Jelenleg minden szolgáltatótól van mobilinternet elérési lehetőségem és minden tesztelési helyen minden szolgáltató (2G, 3G, 4G) hálózatára megkíséreltem a csatlakozást.
Huawei E3372 típusú, 4G/LTE 1800Mhz (B3) képes készülékem van.
APN: internetEddig négy Budapesti és egy vidéki helyen próbáltam meg a csatlakozást.
Mindegyik helyszínen, minden szolgáltatónak 4G lefedettsége van (, a DIGI-nél is az aktuális lefedettségi térkép szerint).- Két budapesti és a vidéki helyen láttam csak a felderíthető szolgáltatók listájában a 'DIGI HU'-t 4G eléréssel.
- Egy másik budapesti helyen, pedig látszott a 'DIGI HU', de csak 2G-vel.
- Végül a negyedik budapesti helyen nem is láttam a szolgáltatók listáján a felderítést követően.DIGI-től adatkapcsolatot létesíteni még eddig nem sikerült, pedig megjegyzem, hogy az APN beállítást (APN: internet) automatikusan is megteszi az E3372, ahogy egy telefon is.
Továbbá gyakran előfordul, hogy felderítéskor a 'DIGI HU' helyett csak a '21603' látszik, de ez ilyenkor is csak 2G elérés.
SMS-ek küldése a 'DIGI HU' 2G hálózatokon tökéletesen működött.
-
betyarr
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
csak nyugi,engem is próbáltak lerázni,de nem hagytam magam
neked is azt javaslom,hogy forszírozd a dolgot,különben sose fogják javítani ezeket a bugokat!
ha minden jól megy,akkor ma (vagy a napokban) kipróbálom egy samu a40-ben is a simet,hogy abban csinálja-e ezeket a hibajelenségeket. -
betyarr
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
végre talán tényleg továbbították és nem csak lerázni akarnak:
Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
A hozzánk beérkezett levelével kapcsolatban kérjük, engedje meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk.Az Ön által jelzett problémát továbbítottuk az illetékes osztályunk felé, jelenleg is dolgoznak a probléma elhárításán.
Köszönjük szépen türelmét és együttműködését! -
-
Kenderice
senior tag
Teljes lefedettségű helyen lakok.
Nem vagyok megelégedve a digivel.
A térerő -100dbm körül van, a telenoré ugyanitt -80dbm.
Próbálom hívni a mobilt a vezetékesről, de ki sem csöng.
Fordított irányban is ugyanez a helyzet.
A mobilon ki van kapcsolva a voLTE és a voWIFI is.Egyelőre a gagyi kategóriába sorolom a szolgáltatást...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát biztos, hogy a digi hibája, mert ugye volt annyi eszem, hogy a hiba beküldése előtt teszteltem, több készükékkel is, na meg ugye még senki nem jelezte, hogy ha a telekomos vagy vodás számom hívta akkor dobná a hívást.... Ha a digit nem lehet hívni mert fel sem épül a hívás (kikapcsolt állapotban) az szerintem csak a DIGI hibája lehet, nem megfeleő átirányítás stb.
-
Lackooo84
nagyúr
2019. 06. 05. 18:51 keltezéssel, digi.hu írta:
Kedves Kolléga!Az alábbi panaszbejelentés érkezett:
Név: xxxxx Lászó
Szerződésszám: 00xxxxxx
E-mail cím: xxxx@digikabel.hu
Telefonszám: 0650107xxxx
Hiba típusa: Egyéb
További kérdések:
Egyéb
- Ma fedeztem fel az alábbi hibát/bugot. Ha a DIGI sim kártyám nem elérhető, akkor a következő problémák lépnek fel a hívó félnél (annál aki engem szeretne felhívni):
- Vodafone 4G VoLTE, Telekom 2G, Telekom 3G - ha ezekről történik a hívásindítás, akkor a hívás azonnal megszakad, mintha nem lenne térerő
- Vodafone 2G, Vodafone 3G, Telekom 4G VoLTE - hívásindítások esetén minden rendben van, a hívó "a hívott szám pillanatnyilag nem elérhető" üzenetet kapja.
- a saját vonalas DIGIfonról indítva a hívást a kikapcsolt DIGI mobilom irányába foglaltat jelez
- Telenor mobil, illetve más szolgáltatós vonalas hívás indítás esetén nem tudtam tesztelni, de ott is előforulhatnak hasonló hibák.A hibát több készülékkel is reprodukáltam, a DIGI sim kártyán nincs bekapcsolva semmilyen átirányítás. A vonalasról indított híváskor a foglalt jelzés esetén jön sms a nem fogatott hívásról, a megszakított hívások esetén semmilyen értesítés nem jön. A dolog pikantériája még az, hogy megkértem egyik pécsi barátomat, hogy csörgessen meg az ő DIGI vonalas telefonjáról, és neki nem jelez foglaltat, hanem a "a hívott fél nem elérhető..." üzenetet kapja...
Hiba helye: Tatabánya Gál István lakótelep
Hiba ideje: 2019-06-05 16:00
Üdvözlettel:
DIGIÜzenet műveletekHTMLText Válasz Válasz a listának vagy a feladónak és az összes címzettnek Továbbítás Megnyitás új ablakban
Tárgy: Re: DIGI Mobil Előfizetői PanaszbejelentésFeladó Digikábel - Hibabejelentő <hibabejelento@digikabel.hu>Add contact Dátum Ma 13:00
Üzenet főrész
Tisztelt Előfizetőnk!Az inaktív szám hívása során bejátszott hangbemondás szolgáltatónként és a szolgáltatók szolgáltatásai között is eltérő lehet.
Szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen jellegű kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink a nap 24 órájában elérhetőek a 1272-es telefonszámon.
Köszönjük észrevételét!
Tisztelettel:
---------------------------
xxxx Bence Pál
Ügyfélkapcsolati ügyintéző
Customer Service
---------------------------
DIGI Kft.
Levelezési cím: 1384 Budapest, Pf.:739.
Tel: 1272
Fax: +3617070009
E-mail: hibabejelento@digikabel.hu
Web: www.digi.huNa, most erre mit lehet mondani.... Persze a hibák még most is fennálnak...

-
törölt tag
válasz
anglergab
üzenetére
1, Ha a Cellmappernek lehet hinni.....

2, Copy/paste a digitől: Nem azt írják, hogy nem garantált, hanem ezt:
"Duál SIM-es készülék esetén a VoLTE használatához kérjük a mobilinternet alapértelmezett kapcsolatának a DIGIMobil-t állítsa be. Amennyiben készülékét nem találja a listán, a szolgáltatásunkat 4G/2G módban tudja használni, a VoLTE és a VoWIFI szolgáltatások nem lesznek elérhetőek a telefonján".
Ez nettó hülyeség, például a Mate 20-asomon megy mind alapból, és nincs a listán. Ha azt írnák, hogy "nem garantált", az rendben lenne.
3, Esetemben a digi mobilhálózatáról (vagy Telekom, az a másik adatsimem) megy a wifi is, ezért bátorkodtam megjegyezni, hogy kategórikusan kijelenteni, hogy a "wifi nem terheli a mobilhálózatot" nem feltétlenül igaz Nem Te voltál, hozzáteszem.
-
beller
aktív tag
Hát igen csak a hívás miatt az 5 Ft leesik (tudom fillérek) viszont egyrészt nem kapok érte semmit, másrészt "hallózok" egy darabig, mire tudatosul, hogy nem hall engem a hívott fél, harmadrészt újra letenni átállni a másik kártyámra, újra hívni. Persze nem a világvége, de akkor is macerás egy kicsit.
-
zoli62
addikt
Vett már valaki a Digitől C1 mobilt?
-
beller
aktív tag
Most kipróbáltam, hogy mellettem ült a haverom a 20-as számával. Felhívtam, kincsöngött, felvette, de nem hallatszot az amit mondtam a telefonba. Letettük. Utána felhívott ő engem és mind a ketten hallottuk egymást. Elképzelni sem tudom, hogy ez mitől lehet. Illetve az ő telcsije egy őskori nyomógombos. Nyílván nincs VoLTE benne. De szerintem ettől még kellene hogy működjön.
-
törölt tag
válasz
tomee987
üzenetére
Jelenleg a letöltött adatmennyiség szempontjából 1-e a fordulónap. Ez lehet, hogy később változik, de most ez van az ÁSZF-ben. Ergo ebben a hónapban a DIGI is június 1-től mér, mert a májusi törthavival szerintem nem foglalkoztak (az amúgy is csak 4 nap volt.)
DE! Mivel 2 hónap mérési időszak van az ÁSZF-ben, lehet, hogy kéthavi adatküszöbnél vagyis 100 GB-nál lassítanak be!?

... vagy a 2 hónap elírás?
Nem tudom. 
24. oldal lap közepe:
"A számlázási ciklus mérési időszaka adott hónap 1. nap 00.00 órájától következő hónap utolsó nap
24.00 órájáig tart." -
kissunder
csendes tag
Csak lakossági vezetékes DIGI szolgáltatással vagy üzletivel is igényelhető ilyen SIM-kártya?
-
A`rpi
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat!

-
n00n
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Igen, egyre én is emlékszem, csak harmadika előttről nincs képernyőképem a térképről.
-
A`rpi
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat!

Esetleg ha úgy gondoljátok ezt a kérdést választ az összefoglaloba is beillesztheti a topikgazda.
-
A`rpi
addikt
Sziasztok, hogyan kell igazolni, hogy valóban van előfizetésem?
Mit kell bevinni a kijelölt DIGI pont(okra)?

-
tomee987
tag
válasz
üzenetére
Egy mobiltelefon szolgáltatás csomagnál általában van fordulónap, ami legtöbb esetben nem 1-je és mindenkinek más és más. Nekem pl. a privát Vodafone-os előfizetésemen minden hónap 25-én van a számlazárás napja, így az adatforgalom 26-án újul meg.
De pl. a céges SIM kártyámon ez a nap már 19-e, tehát 20-ától újul meg az adatforgalom is. Ez független attól, hogy mikor kötötted a szerződést. Az EESZ-be nálam bele van írva a számlazárás forduló napja. Lehet a Tiédben is benne van.
A telefon adatforgalom számlálójában pedig be tudod állítani a fordulónapot, hogy nagyjából reális képet kapj. -
Exian
addikt
A fizetős net csomag használható routerben? Illetve, lehet vajon kérni privát dinamikus IP-t? Külső eléréshez kellene (rendszer felügyelethez). Tudja esetleg valaki?
-
jgreg
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi, megtörtént. Bár nem értem miért nem fednek le inkább kis területeket de azt faxán és úgy lehetne tovább haladni. Sajnos több helyen tapasztaltam hogy pl Bp en faxa a kültéri lefedettség mindenhol ahol jártam de egy komolyabb épületbe vagy alagsorba bemegyek akkor kampó.
Én szurkolok nekik! Remélem jók lesznek! -
jgreg
csendes tag
Téma volt hogy mi a terjedése egy ilyen bázisállomásnak. Na én a legrosszabbat tudom csak megmondani az pedig 500 m úgy hogy előttem van pár panel ház. Azt az egyes térerővel szenvedek.
Kedves Digi benyomta a bázis állomást a lakótelep közepére mert úgy gondolta hogy elég lesz az a lakótelep szélére is ami valóban igaz ha kint vagyok az utcán
Végül is kültéri lefedettséget ígérnek tudom a térképükön. Ergo szavam nem lehet. :-) -
ÁrPi2
senior tag
válasz
dchard
üzenetére
Master, ne vedd zokon hogyha ezzel fárasztalak, írtad hogy többször írtad
"QPST-vel akár egyáltalán nem támogatott telefonokba is lehet varázsoli VoLTE profilt."
Tudnál ajánlani Redmi Note4-hez Digi-s (vagy Telenoros) VoLTE profilt?
Miui Global ROM-om van, root-om van, a pc-men qualcom usb-driver oké, qpst telepítve és látszik a Redmi Note4.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nos, a "Belassítják-e a DIGI Mobil(Net) sávszélességét 50 GB adatmennyiség elérése után (teszt SIM-e/előfizetéssel)?" kérdésre a válasz egyelőre: NEM
Jelenleg kb. 55 GB-nál tartok - ez kb. 10%-os adatmennyiség túllépés - persze az én mérőm szerint és lehet, hogy a DIGI máshogy mér. Én június 1-én 0 órától mértem a letöltési adatmennyiséget - és a natív 5.2 Mbit/s körüli DIGI TV SD stream változatlan lendülettel megy tovább és a TV kép/hang folyamatos.
Mértem sávszélességet is. A letöltési sávszél a megszokott - Bp. Kőbánya beltér - 6 - 7 Mbit/s körüli.Arra is gondoltam, hogy esetleg amíg folyamatos a kapcsolat/session addig nem érvényesít lassítást, ezért kapcsolatot bontottam és újra kapcsolódtam kb. 10 perc múlva, de így is megmarad a megszokott sávszél.
Amúgy ezt a letöltött adatmennyiséget 61ó 6' 39''-nyi DIGI Mobil(Net)kapcsolattal sikerült elérni.(Persze nem folyamatossal.)
Persze ettől még belassíthatják bármikor, de nálam jelenleg ez a helyzet.
Mielőtt mindenki nekem esik, csak a teszt kedvéért húzom ilyen intenzíven az adatokat. A hétköznapokban sokkal lightosabban mobilnetezek - főleg, hogy a Telenornál csak 1 GB-nyi adatom van - vagyis nem nézek ennyit "TV"-t. Nekem is volt gyerekszobám. DE! Most ugyebár tesztelünk, mert mi vagyunk a pionírok

-
törölt tag
Félre ne érts: mély tisztelettel adózom dchard fórumtársnak, de kb. úgy érzem magam, mint egy negyedikes gyerek, amikor az egyik kecskeméti repülőparancsnok a vadászgép működését ecseteli, szaknyelven.
Aztán a parancsnok visszamegy a bázisra, a gyerekek pedig folytatják a saját szintjükön a repülésről való elmélkedést.... -
n00n
őstag
Valaki kérdezte pár száz hsz-szel korábban, hogy volt-e változás a lefedettségi térképen mostanában. Annak mondanám, hogy harmadika óta (azóta nézem), nem volt változás sajnos.

-
pjen
félisten
válasz
dchard
üzenetére
Nem akarok semelyik oldalon állást foglalni,de,ha valaki foglalkozott Tv DX vétellel akkor tudja,hogy a rádió hullámok néha hihetetlen módon terjednek.Ez persze nem jelent stabil vételt,de lehet a mérés idején pont működött..Emlékszem a Bécs2 re állított yagi Spanyol Tv adókat fogott.(egy évben kétszer 10 percre).
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Csak az a kérdés, hogy a fórum olvasók 99%-a mennyit ért a TRP, VRS, CRK, BTU...és egyebekből.
Szerintem kb. semennyit.Amikor a templomokban csak latin nyelven szólhatott a mise, tele volt hívőkkel...a végén pedig azt mondták a hívők, hogy "de szépen beszélt az atya".
Én bevallom férfiasan: kb. 15%-át értem dchard írásainak. 85%-ban lila gőzöm nincs, miről ír.Te érted, és ezért írod hogy "mindig jobb a szakmait olvasni, mintsem az elvakult meglátásokat" ?
-
anglergab
addikt
válasz
üzenetére
1. Kérlek csatolj egy Cellmapper screenshotot telefonról ami ezt mutatja (azaz amin látszik a GPS pozíciód kék pontja és a 31101-es bázis közötti fekete vonal).
2. Azokkal nem garantált a VoLTE működése hivatalosan. Persze megoldható, de azt nem tesztelte a szolgáltató, így ha VoLTE hiba van, simán mondhat készülék eredetű hibát. Pl. Samsungnál a koreai S3 (LTE) és a qualcommos S4 óta van VoLTE. Nyilvánvalóan azokkal nem tesztelték, sőt a szolgáltató VoLTE profilja sincs rajtuk. De technikailag képesek rá.
3. Minden átvitel használ sávszélességet. Panelben is lehet mobilnet leosztva wifin és azon VoWiFi. Sőt, panelben kábelnetnél is használ, csak a mai hozzáférési hálózatok és átviteli rendszerek számára már ez az 50 kbps bitráta "elhanyagolható". Viszont egy hónap alatt forgalmaz ez a kis bitráta folyamatos használattal 16 GB-ot. Az elhanyagolható? A válasz: attól függ.
-
z67
őstag
A mai napon nekifutok egy számhordozásnak a tartalékban tartott privát számommal. Tegnap már SMS-t és emailt is kaptam a Digitől erről és a Vodafone is keresett két alkalommal, sajnos nem volt nálam a kártya. Kiváncsi lettem volna mit ajánlanak egy feltöltőkártyára.
Továbbra is azt állítják mind a 1272-ön, mind a személyes ügyfélszolgálaton, hogy ingyenes a hordozás. Holnap megírom hogy sikerült.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem ez nem gáz, szted? 

Én szurkolok nekik! Remélem jók lesznek!
Kedves Digi benyomta a bázis állomást a lakótelep közepére mert úgy gondolta hogy elég lesz az a lakótelep szélére is ami valóban igaz ha kint vagyok az utcán