Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz #31372032 #12794 üzenetére

    1. Ez amit csinálsz, csúsztatás. Senki nem állította, hogy két település nem adott távolságra van egymástól.

    Ezt írtad:

    " a cellmapper csak kamuból írja ki, hogy 31101, 14,3 km, -99 dbm, és beltéren ~3/2 laptopomban, telefonban ~2/1,5 Mbps a letöltés"

    Ebből nem következik, hogy egy 14 km-re lévő állomáson mértél -99dBm-et és 3/2megabitet. Simán lehet, hogy a cellmapper nem jelez neked egy állomést ami közelebb van, és azon voltál, pláne ha beltéren mérted a -99dBm-et. De még egyszer leírom neked: a terjedést és a várható térerősséget ki lehet számolni, jórészt ezen az alapon készülnek a lefedettségi térképek is. 14km-ről, sima mezei mobiltelefonnal kültéri antenna nélkül te nem fogsz 99dBm-et mérni (gondolom RSRP-ről beszélünk, nem tetted hozzá), beltéren pláne nem.

    De gondolom neked ez is hihető:

    2. Ezt nem tudom ki állította, én többször leírtam azt is, hogy QPST-vel akár egyáltalán nem támogatott telefonokba is lehet varázsoli VoLTE profilt. Az én telefonom sem támogatott, mégis megy a VoLTE hibátlanul.

    3. A VoWIFI nem fogyasztja a mobilos sávszélességet, azt biztos. Nyilván ha egy másik telóról osztod meg a WIFIt egy másik mobilnetről, akkor azt fogyasztani fogja, de hát ez evidens.

    [ Szerkesztve ]

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák