Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Monitor hiba topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
Új helyre költözök és az előző lakónak digi net volt bekötve, azonban a honlapon a címkereső azt mondja, ott nincs elérhető net. o.O
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
látom a negatív tapasztalatot gyalulni kell a topicból, valakinek a fagyipénze múlik rajta.
ettől még egy vállalhatatlan hulladék, amit a digi ügyfélszolgálat / szolgáltatás címszóval művel - de a magyar zombimocsárban tapsikolni kell, hogy fizethetsz egy ISPnek...
akkor tldr: előzőleg bekötött net, lejárt bekötési határidő, nekem kell puncsolni, hogy ugyan tegyenek már valamit, mert szánalmas 33ft/nap kötbér van az ÁSZFben.
hol tudom direktben kérni a ppoe user/passomat, ha már mások munkáját kell megcsinálnom, amiért mások kapják a fizetést? mindezt szabadidőmben?
[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
a fenti hercehurca alapján nálam azért a normális szolgáltató nem szerepel egy lapon a szótárban a digivel.
igen, alap, meg emailben sem stb. amire naívan számítottam, mert a bankoknál, más szolgáltatóknál így működik, hogy a szükséges jelszavakat beleírják a szerződésbe és szerződéskötéskor megkapom. nem pedig random szerelő írogat random lapra.
_normális_ szolgáltató: szerződésben deklarálja a jelszót, egyeztet az ügyféllel, hogy ez így jó-e neki, majd a szaki beállítja a szolgáltatói oldalon, ahol kell. ha kell, akkor kiballag oda, ahol ezt lyukkártyával megteheti, ha kell, akkor meg átkattint két számot az adatbázis UIján. baromira nem az én feladatom a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges információkat összekukáznom.
ja bocs, még mindig balkán.
btw köszi, bemegyek hozzájuk akkor ismét...
-
Azie
őstag
válasz qqcqqc #62390 üzenetére
Jól látod, nincs.
Igen, az, hogy volt, nem jelenti azt, hogy nem kell átnézniük és megbizonyosodni arról, hogy tényleg rendben van-e minden, de akkor tegyék már meg ezt. Még egyszer leírom, mert nem tekintitek érdemi infónak: a szerződéskötés óta eltelt 17 napban sem emailben, sem telefonon, sem füstjelekkel nem próbálták meg a szolgáltatás megkezdéséhez szükséges dolgokhoz az időpont egyeztetést.
Amikor tegnap beszéltem a szerelővel és mondtam, hogy 5 után jó nekem bármelyik napon, akkor jött ezzel a megnézi napközben és átköti stb. dumával, DE továbbra sem mondta, hogy EZEN A NAPON EKKOR JÖVÖK azok alapján, amit elmondtam, hogy nekem is megfelel. Úgyhogy nem tudom volt-e, nem volt-e, mert visszajelzést nem kaptam. Plusz direkt rákérdeztem, hogy szükségem lesz-e valamire, ha úgy értékeli, hogy rendben van a lépcsőházban az elosztó stb., vagy elég, ha rádugom a routert és menni fog a net. Erre az volt a válasz, hogy persze, rádugom és menni fog... Semmi jelszóról nem tett említést, itt a fórumban derült ki ez is.
-
Azie
őstag
igen, értem, hogy hova kell a jelszó, azér tnem vagyok teljesen műszaki analfabéta. A jelszó mindegy valóban, de mondjuk egy webmailes szolgáltatáshoz stb már nem biztos, hogy mindegy. Egyszerre szokás az összes jelszót átadni.
sokakkal ellentétben nem azért vagyok felháborodva, mert idióta elvárásaim vannak, hanem azért, mert van fogalmam róla, hogy valós piaci verseny esetén egy másik országban hol tartanának a hazai szolgáltatók (igen, ez nem digi-only). főleg, hogy beírja a szerződésbe a 15 napot bátran, mert ha mégsem, akkor dob napi 1 kockacukrot. Normális országokban, ahol nem kilóra veszik meg a bíróságot a szolgáltatók, ott ha most hasonló sebességű mobilnetet vettem volna a 15. naptól valami másik szolgáltatótól, azt simán rávernék a digire. Bónuszba, ha munkához kéne a net...
Ha lesz net, akkor fizetem és ennyi. Nem fogom a seggem a földhöz verni örömömben, hogy a szerződés szerint szolgáltat valaki. Ha az adot thavidíjért képtelenek minőségi szolgáltatást (infrastruktúra, ügyfélszolgálat stb.), akkor fel kell venni szerelőket, telefonoslányokat stb. és beleépíteni az árba. Nemtolni fullba a bullshitet, hogy olcsók vagyunk. Persze, úgy könnyű olcsónak lenni, ha telibesz*arjuk a vásárlót."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
igen, ez is tök gáz. telefonon nem mondunk, nem kérünk személyes adatot/jelszót/kártyaszámot stb. ez vonatkozik emailre is. nyilván meg is köszönöm a lehetőséget és elköszönök az ilyenektől.
a hab a tortán a behajtócég, aki akkor mondja el, milyen követelése van, ha én előtte személyes adatokat adok neki... aha. életszerű.
-
Azie
őstag
valóban elragadtattam magam, de a dolog eléggé valid volt.
update: bementem ismét az üfsz-re, elmndtam, hogy "állítólag" bekötötte a szerelő, de semmi visszajelzést nem kaptam. csajszi tök normális volt, nézte is, hümmögött, hogy igazából alá kellett volna írni, meg oda kellett ovlna adnia a szerelőnek a jelszavakat, ha bekötötte, meg csak akkor van jelszó, ha már valós a bekötés és akkor tudja odaadni.
a gép kidobta, hogy van jelszó ->ergo sikeres a bekötés. kinyomtatta, megköszöntem, elbúcsúztunk.
routerbe beírtam, megy a net, ahogy kell.
most a következő 5 évben csak akkor szeretnék találkozni vele, ha valami visszautasíthatatlan ajánlatuk van."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz #86564352 #62508 üzenetére
Rank Abbr. Meaning
MPBS Modified Phosphate-Buffered Saline
MPBS Multi Purpose Bayonet System
MPBS Maintenance Performance Budgeting System
MPBS Mobile Phone Base Station (telecommunications)
MPBS Master of Professional Business Studies (Auckland University of Technology; New Zealand)
MPBS Master Parts Breakdown Structure
MPBS Milk-Phosphate Buffered Saline"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD Ryzen 7 9800X3D masina
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest