Aktív témák
-
Angrov
csendes tag
válasz
egoistus #1734 üzenetére
Egyetértek. A digi lement arra az árszintre, amit meg tudnak fizetni az emberek a upc meg csak néz, hogy az olcsón kiszolgálható területekről kiszorul, mert képtelen árat csökkenteni vagy differenciált árat alkalmazni. Megnéztem, dupla annyiba kerül egy kombi csomag náluk (gyengébb nettel), mint a diginél. Csökken a nyereségük, így árcsökkentésről álmodni se merjenek az előfizetőik. Azt csinálja, amit az otp, a nehezen mozdulókat próbálja megfejni.
Számomra logikus lenne, ha a digi (és a tvnetwork? őket nem ismerem) tovább terjeszkedne a kisebb nyereséget hozó területekre, hiszen a hálózatépítőknek adni kell munkát (vagy elküldi őket?). Azt is el tudom képzelni, hogy azokon a területeken kicsit magasabb áron szolgáltat.
-
Scoobyka
addikt
válasz
egoistus #1723 üzenetére
azért kiváncsi vagyok,hogy mikor lessz a diginek ehhez fogható nete...amúgy nekem még mindig hibátlan a tvnetwork,nem szakadt még egyszer sem,ping ,bix nagyon rendben van....torrent is kakas....szóval aki esetleg nem elégedett a digivel ,annak javaslom a tvnetworkot...Görgey 4.
-
Scoobyka
addikt
válasz
egoistus #1576 üzenetére
nekem annyi volt,hogy neten megrendeltem visszahívtak mondták,hogy oké...két nap múlva jöttek is....pikkpakk megcsinálták max 20 perc...és pápá.....tv nekem továbbra is upc....
amúgy felhívod őket megkérdezed,hogy lehet-e iceneted és ha igen akkor sztem már hétfőn megcsinálják,ha nincs beütemezve nekik semmi.
-
Scoobyka
addikt
válasz
egoistus #1570 üzenetére
1.így tom kihasználni egy helyről töltve is jön maxxal .....akkár torrent akkár ftp akkár http
[link]
2. árban ugyanaz mint digiék: [link]
csak van egy plussz csomag a 30-as
.....egyedül a upnál mind 10mbites ennyi.
Hűség szerződés 1év nekem,de itt van választási lehetőség akkor +500ft/hó és nincs hűség.
3.extrém használat...... 700gigás adatforgalomnál sem volt csökkentés sebbeségben, sem minőség romlás és korlátozás sem....tehát VALÓBAN korlátlan.
4.tvről nem tok nyilatkozni,nekem nem tvnetworkos a tvm.
nettel kapcsolatban pedig nincs szakadozás,megosztani is akárhány fele lehet,pingek nagyon jók 12-16 hazai,külföld 40 körül.
görgey 4.
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
egoistus #853 üzenetére
Szerintem modemes emelést ne nagyon várj, egyrészt azért, mert a 4/4-es net csak a switches rendszeren lesz elérhető, másrészről azért, mert így is elég leterhelt a modemes rendszer, így aztán ha emelnének rajta, csak méginkább leterhelődne. Tehát max. annyit remélhetsz, hogy valamikor fogják azt a részt is fejleszteni, de a korábbi hsz-ek egyikében írta az egyik srác, hogy most leginkább a switches rendszerrel törődnek, és nem tudni, hogy a modemes részt mikor fogják optimalizálni, tehát szerintem felesleges is lenne ezt megkérdezned tőlük, úgyse adnának érdemi információt.
-
siobhan
csendes tag
válasz
egoistus #406 üzenetére
Nem játszok ez tény, munkára használjuk, de azért a torrent és a fórum is megy rendesen. Nem román az IP cím, de ne menjünk bele. Aki játszani akar akkor annak ezek szerint nem jó (modemmel).
Viszont pofátlanul olcsó, és nekünk PPP-seknek semmi problémánk nincs.
[Szerkesztve] -
shabbarulez
őstag
válasz
egoistus #372 üzenetére
Az nekem is feltünt hogy a beszúrt speedtest.net képek időpontjai jellemzően mint koradélelőtt vagy éjfél utáni időszak ami jó eredményeket is adnak. De csúcsidőben készült eredmények nem igazán kerülnek fel és az akkora pingekről sem igazán írt senki, pedig párszor már pedzegettem hogy olyankor milyen a net.
-
lakisoft
veterán
válasz
egoistus #372 üzenetére
Egy dolog vigasztal hogy még mindig a legolcsobb, bár most az upc elgondolkodtatott 5 mb 6990 huf korlátlan, ha stabil megéri váltani. - és te ezt be is vetted hogy az korlátlan ?
Jól megszivatják a népeket ...
Lehet hogy a DMCC-nél vannak kimaradások de azt hiszem még mindig korrektebbek mint a UPC ...
üdv, lakisoft
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest