- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
dFactor
tag
Ugyanebben a cipőben járok, mint Te. Lassú net, gyakori szakadások. Erősen gondolkodok a váltáson. 10 megás Digi elég is lenne, ha...
Ezek szerint van valami infód a Jerikó bekábelezéséről? 1 évet én sem szívesen várnék.Meg is nézem a tvnetworkot...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Vilmoskorte
tag
Nálam a 28-ban ma délután voltak szerelni. Modem elé tettek egy szűrőt. Picit este így jobb a net. Szerelő azt mondta, hogy a házban készen van az utp kábelezés, csak a gerincet kell lefektetni. Elvileg év végéig készen lesznek. Ha ez biztos akkor maradok, de ha nem, akkor nagyon fogom szívni a fogam év végén. Ezért a pénzért tvnetwork 10 megás, stabil netet ad, akár holnaptól.
-
dFactor
tag
Na! Ha évvége táján lesz valami eredmény, akkor már kivárom.
Csak tudnám, miért ennyire gáz a kábelmodemes terület...még a dmcc-s időkben úgy ment, mint a karikacsapás!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Angrov
csendes tag
Na, ha a negatívumot írtam, akkor írom a pozitívumot is. Tegnap reggel bementem a digi majom-parki irodájába, befizettem elmaradásomat és megkérdeztem az ügyfélszolg-os lányt, hogy mikor lesz nálam optikai. Azt mondta, a Jerikót már befejezték. Mondtam, hogy nálam ugyan nem. Erre megeresztett egy telefont és azt ígérte, hogy a aznap vagy másnap délután jönnek.
Eljöttem, majd fél tíz körül hívott az egyik emberük, kérdezte mikor jöhetnek. Megbeszéltük tegnap du-ra. Jöttek, beszerelték, majd vettem egy új hálókártyát, mert az alaplapi anno beszart és most nem lehetett az usb-vel megkerülni, mint a kábelmodem esetében. A legalapabb 10/100Mbites Planet EVN-9504-es kártyát sikerült szereznem 1260 ft-ért. Beszereltem a cuccot, kicsit szenvedtem a telepítéssel, mert az egyik pci-slotom is beadta a kulcsot. (király ez az asus k8n-e alaplap). Viszont azóta faszán megy. Hagytam éjjelre, nem szakadt szét, a torrentet 1,7-1,8 MByte/s körül tolja-húzza. (15 Mb/s)Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?
-
Zoleeca
csendes tag
1 hónap? Nem tudom miért kell (kellett) türelmetlenkedned. Nálunk fél évvel korábban már dobálták a szórólapokat. Nehogymár azért szidjuk őket mert "lassan" dolgoznak. Türelem kell, attól hogy "lófaxoznak" az emberek nem lesz hamarabb net.
(igen tudom, hogy már bekötötték, ezért nem kellett volna "elhamarkodottan" türelmetlenkedni)GA-B150M-D3H | i5-6500 @ 3.20 Ghz | 2x8GB Kingston DDR4@2133 Mhz | Gigabyte RX470 4GB DDR5 | 240GB Kingston SSD, 3TB WD RED SATA3
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külpolitika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest