- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
válasz
lakisoft #1986 üzenetére
Nem az a poén, hogy nála ment és nálam nem, hanem hogy 5km-re otthonról, az én felhasználómmal működött....
Eddig kipróbált routerek: smc vbr7004, smc wbr14, tp-link r460.
És amivel legtöbbet molyoltam: Linksys wrt54gl. Ezen volt ddwrt, x-wrt, tomato, elsőnek gyári firmware.
Végül óvatos kérdés. Szerinted a te routered működne nálam?
Scoobyka: Eddig nem korlátoztak. Sebességet hozza, net volt mindig.
-
Muki.2
csendes tag
válasz
lakisoft #1874 üzenetére
A win. tűz falát én kikapcsolom mindig.
A vírusirtóéra gondolok ami az F-SecureRöviden:
Ami most van annál kellet engedélyezni a tűz falba is meg a router menüébe is.De ami most lesz ez a Digis PPPoE ez úgy tudom ,hogy csak egy kábel és router nem jár hozzá.
S ezért kérdeztem ,hogyha ugye torrent oldalakon van ,hogy aktív és passzív kapcsolat a letöltés/feltöltés miatt...
Na ezt szeretném tudni ,hogy ennél ha bekel állítani akkor, hogy kell,mert nem igazán tudom mert csak azt tudom ,hogy annál ,hogy kell ami nekem van most jelenleg, ami routeres és nem is Digi. -
Calogero
addikt
válasz
lakisoft #1712 üzenetére
Én még nem voltam Digis csak papíron.......
Félre értésből én is rendeltem netet + tv-t (tvnetwork) , meg a párom is (akkor még dmcc).
Mivel az utobbinál nem nincs hűség, ezér az ment a levesben.
Uncsi tesomék digisek, ők sokat szívtak a nettel (modem). de még most se az igazi (már ppooe), szakadozik. -
floppy131
csendes tag
válasz
lakisoft #1519 üzenetére
Szia! Sziasztok!
Bocs de a segítségedet kérném digis nethez ,linksysGL routeres megosztás ügyében.
Leírnád esetleg nekem mit kell választani (ppoe?)a routerban?Kell e klonozni a hálókarit? Vagy mit kell hogyan, itt a diginél ? Valamit nemjól konfigolunk és nem sikerül megosztani a netet.
Segítségedet előre is köszönjük!!!!!
De bárki segítségét megköszönném!!!
-
-
Scoobyka
addikt
válasz
lakisoft #1463 üzenetére
kicsit írok ide is,mert Debreceni vagyok és ilyesmi netem van...csak Tvnetworknél....
a Tvnetworknél nincs eddgi szerencsére sem szakadás,sem mail nem fogadás ...ott csak annyi van,hogy torrentnél leesik a sebesség csőgázról 3110 Kb/s-ről 100Kb/s-ra óránként egyszer 15secre aztán megint csőgázzal jön....különösebben nem zavaró,mert így is teljesen ok...örülök,hogy nem vártam meg a digiseket míg ideérnek,mert tvnetwork nagyon rendben van. -
Calogero
addikt
válasz
lakisoft #1402 üzenetére
Hát aki a TVnetwork TVjére azt mondja hogy jó, az vak.
De az internetjük jó.... jobb mint a digi modemes.Ha most kéne választanom akkor Digi lenne a nyerő a TV miatt.
versenyhivatalnál megérne egy bejelentést ... nagyon megvágnék a céget!!!
Ennek nem látnám nagyon értelmét.
-
arpeen2
senior tag
válasz
lakisoft #1356 üzenetére
Dobozi lakótelepre is érkezik a DMCC tegnap mondta a közös képviselőnk, hogy kértek engedélyt hogy behozhassák a házunkba is a cuccot
Lakisoft : Ne csodálkozz ha bezárják a topicot, már beszéltünk erről nem? Ez a topic jelen pillanatban arról szól hogy a saját szórakoztatásodra telerakod képekkel. Ha valaki kérné és beszúrsz NÉHA 1-1 képet azzal semmi problem, de így
. Ja és PEACE
-
simondr
senior tag
-
arpeen2
senior tag
válasz
lakisoft #1223 üzenetére
Bocsi, nem flame akar lenni csak 1 kérdés ! Mire jó hogy az oldalt telerakod ezzel a sebességmérős beszúrt képekkel, egy nap többször is. Az egész topicban meg már se szeri se száma az ''értékeléseidnek'' szerintem aki dmcc-t akar beköttetni az 1 max 2 teszt alapján is tud dönteni, nem kell neki (sem) online közvetítés a letöltési sebességeidről.
Peace -
BoSSanCS
aktív tag
válasz
lakisoft #1130 üzenetére
Mérést ugyan nem végeztem (később majd bepótolom), de a gyakorlati sebesség alapján nálam megvan még mindig a 20/20. A letöltés 2,1Mb/s, 2,2Mb/s körül megy, de volt már 2,4Mb/s is, a feltöltés meg szintén 2Mb/s körül, tehát mindkét sebesség megvan, csak a feltöltés ingadozik kicsit.
Tegnap valóban volt leállás, de 2 körül kb. helyreállt, ahogyan azt már korábban is említették. Lakisoft: neked routeren keresztül produkál ilyen eredményt a neted, vagy router nélkül?
Ja és még annyit, hogy nem hiszem, hogy van extrém nethasználat, egyrészt amiatt, mert amíg nincs leterhelve a rendszerük, addig felesleges is ilyenen gondolkozni, másrészt meg már rég kivágtak volna, ha lenne -
X-akta
csendes tag
válasz
lakisoft #1135 üzenetére
Stabilan megy, tegnap este 20:30-tól nem volt net csak reggelre javult meg
Másnál is volt kimaradás? Nem tudja valaki, hogy a diginél mennyire figyelik a forgalmat (extrém használat)? Bár már 2005. december óta ők szolgáltatják a netem de nem, olvastam végig az ÁSZF-et.
Mai mérés (09:37): -
loosht
senior tag
-
SzatocsDEB
csendes tag
válasz
lakisoft #1003 üzenetére
Szia!
Nekem még mindig nem csökkent semmit sem, ugyanolyan gyors, mint volt...
ja a ping:
bix.hu [193.239.149.1] pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=6 ms TTL=61
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=5 ms TTL=61
193.239.149.1 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 5ms, maximum = 6ms, átlag = 5ms
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest