Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz Scoobyka #1127 üzenetére
Helló!
Nekem is a Görgey-n van a netem jelenelg, a 2 mbites, és most hívtam fel őket, hogy szándékoznak-e fejleszteni a jövőben, és íme:
Tócóskert és Újkert: október-november körül
Vénkert: jövő év elején
igy érdemes lesz kivárni a dolgot, mert az infó valszeg tuti, mivel mástól is hallottam már, ezt pedig az ügyfélszolgálat mondta. -
lakisoft
veterán
válasz Scoobyka #1464 üzenetére
nekem si volt TVnetworkön ADSL az is nagyon jó volt! - de ez meg olcsóbb ... persze több is a baj vele ... ammi szerintem soha nem lesz olyan szinvonalas mint a Tvnetwor kszolgáltatása ... ha a stabilitást nézem ...
De alapvetően most már elég jól használható a Digi-s net is. . . ezeket az idegesítő részleteket kivéve.- Árad -
-
egoistus
tag
válasz Scoobyka #1569 üzenetére
sziasztok ugy őszintén honnan lehet 30 mb/sec-al tölteni???? Én nem ismerek ilyen oldalt de te bisztosan egyszere 10 helyröl töltesz max ugy tudod kihasználni.... árban összehasonlitva ? hüség szerződés mire vonatkozik? extrem használat mint a upc-nél van-e? tv jominőségü? csatornák? egy összehasonlitásra kiváncsi lennék és utána lehetne azt mondani egyikre vagy másikra hogy jobb
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
poperator
csendes tag
-
egoistus
tag
válasz Scoobyka #1573 üzenetére
Szia köszi valaszt szerintem elgondolkodtató, én megfontolom. Azt estleg nem tod hogy menyi idő alatt kötik be? utp-n jön ez is vagy hogy, mert nálam 9szám csak a diginek van behuzva a kábel( de nem jön még rajta semmi ) tv-t miet használsz?
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
shabbarulez
őstag
válasz Scoobyka #1581 üzenetére
A speedtestnek mindig is híres volt arról hogy hülyeségeket mér, akár késleltetésre, akár feltöltésre. Ugye te sem gondolod komolyan usa(DC) 43 ms-es értékét. Hacsak Digi-nek nincs valami különleges saját optikai kábele Bp és Washington között légvonalban kihúzva, ami meghazudtolja a fizika törvényszerűségeit és a fénysebeségnél is gyorsabban küldi és fogadja az adatcsomagokat. Biztos Han Solo-tól kérhették kölcsön. ;)
Az elméleti minimum valahol 75 ms körül lenne, de csak akkor ha a két város közötti távolságon az üvegszál légvonalba lenne lefeketve és a hálózati eszközök késleltetése is gyakorlatilag zéró lenne. Ez a valósában azért nem így működik, a hálózati eszközöknek is van késleltetése, a kábelezés nyomvonalát is a földrajzi lehetőségek, a routolást köztes, érintőleges nagyobb városok elhelyezkedése határozza meg.
Gyakorlatban ez azt jelenti, usa keleti partra 100 de inkább 110 ms alatti késleltetést nem igazán fogsz tudni elérni.
-
shabbarulez
őstag
válasz Scoobyka #1586 üzenetére
Szerintem rossz sort satíroztál ki.
Nálam ilyen:
1 <1 ms <1 ms <1 ms ip59934a3e.rubicom.hu [89.147.74.62]
2 * * <1 ms 89.147.80.209
3 <1 ms <1 ms <1 ms 195.70.58.210
4 1 ms <1 ms <1 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
5 1 ms 1 ms 1 ms www.bix.hu [193.239.149.1]Seed itt is megy épp mellette maxon.
Statistics for www.index.hu:
Packets: sent=1000, rcvd=1000, error=0, lost=0 (0% loss) in 9.990475 sec
RTTs of replies in ms: min/avg/max: 0.559 / 0.784 / 3.557[ Szerkesztve ]
-
Primőr
aktív tag
válasz Scoobyka #1592 üzenetére
Viszont a Tvnetwork Mikronetes (mikrohullámos) internetszolgáltatása csapnivaló volt, szörnyen belassult, még az ígért minimális sebesség alá is ment.. És az ügyfélszolgálat is nagyon pofátlanul nem tett semmit, nagy nehezen kiküldték a szerelőt, de nem jutottak semmire, kétszer is voltak, teljesen idióta banda volt, már elnézést, de csak nevetni lehet rajtuk. Szóval sokan le is mondták az előfizetést, és ahogy látom, a Tvnetwork szépen csendben megszüntette ezt a szolgáltatását. Szóval a Tvnetwork ügyfélszolgálatában és a cégben én már elég erősen csalódtam, szóval nem vagyok biztos, hogy megbízhatnék benne (1 éves szerődéskötés kell!).
A digitv sokkal korrektebb, figyelmesebb cégnek tűnik, viszont sztem jó ideig nem számíthatok rá, hogy lakótelepen kívül is lesz szolgáltatása..A pessszimista csak azért lát feketén, hogy túlélje a szürkét.
-
bambano
titán
válasz Scoobyka #1630 üzenetére
Én is voltam tvnetworkos, de akkoriban annyira pocsékul csináltak mindent, hogy visítva menekültem t-onlányhoz. El lehet képzelni, milyen az, ahonnan tonlányhoz menekül az ember...
Azt nem tudom, az azóta eltelt sok évben mennyit javultak.De érdekelne, hogy digi-re érdemes-e váltani, én is most látom a plakátot, hogy behúzták az optikát.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
-
Angrov
csendes tag
válasz Scoobyka #1724 üzenetére
Úgy tűnik mindkét szolgáltató jól teljesít. Az, hogy most 15 vagy 20Mb/s számomra már mindegy (a 30 sem hoz annyira lázba, hogy váltsak ). Egyébként nekem 50 órán keresztül ment a torrent szakadás nélkül pénteken és hétvégén.
[ Szerkesztve ]
Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?
-
shabbarulez
őstag
válasz Scoobyka #1728 üzenetére
A sávszélességnek nincs igazán ára, sem költség vonzata. Épp ezért egy szolgáltatónak tök mindegy hogy 1 Mbps-es vagy 100 Mbps-es csomagot árul. Ami számít az az adatforgalom. Márpedig ha a userek adatforgalma jelentősen nem változik, akkor a szolgáltató szemszögéből édesmindegy milyen sebességet ad. Ha verseny miatt egymásra licitálnak a szolgáltatók, akkor jellemzően nem az árat csökkentik, hanem a sebeséget növelik, mert az nekik nem kerül semmibe. Ha erős a verseny és többször egymásra licitálnak, akkor előbb-utóbb el fogják érni az adott technológia által rendelkezésre álló maximális sávszél korlátait és onnantól majd megáll a sávszél licit. Utána a kapcsolt szolgáltatások körének bővítésében szoktak rivalizálni a szolgáltatók és csak a végső legelkeseredettebb lépés az amikor az árakhoz nyúlnak. A Digi ezért kakukktojás világpiaci szinten is, mert az irreálisan nyomott áraival ezeket az formulákat alaposan felrúgta.
-
shabbarulez
őstag
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest