Hirdetés
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
mephi666 #18141 üzenetére
Ez most fájt.
Én mondjuk már D2 óta nem adok magyar nevet karakternek 1 játékban sem.Charged Bolt buildet ez a tag is összerakott akitől én most a Fireball+Meteor buildet használok, van pár érdekes/off meta Sorc buildje.
Neki lement a T100-as Vault Charged Bolt-al de Butcher/Son of Malphas-al meggyűlt a baja:
[link]Nekem is kb annyi volt az Ultimate előrendelve, van gamepassom már második éve 'ingyen mert ajándékba kaptam 2x1 eves kódokat
' de én pl D4-et nem játszanék ott max 1 sztori végigjátszásra.
Alapvetően nem szeretem a passt olyan játékokra amiket akár évekig tervezek on-off szinten játszani mert csak az miatt nem fogok passt is venni 'már ha lejárt az ajándék kódom' mert úgy már drága lenne és szeretem ha akármikor hozzáférhető az ahogy hagytam a játékot. 'D3-at is mai napig előveszem 1-1 seasonre meg pár hétre, az is bőven kifizetődött nekem ennyi év alatt'
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Bitcoin topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Futás, futópályák
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest