Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
sto1911 #7925 üzenetére
Ez csak az én véleményem, nem általánosítani akartam, sajnos már nem tudom javítani. Ettől eltekintve továbbra is azt mondom, hogy egyedül sokkal élvezetesebb, a saját tempódban, nyugodtan haladni. A Diablo III esetén más, ott egyedül gyakorlatilag még a Season Journey is kihívás lehet (Mondjuk mára inkább az unalom miatt nem sikerül, mert amúgy megfelelő tárgyakkal hamar lemegy, csak nekem például már unalmas, pedig abban is van már jó pár száz órám).
Nyugodtan írjon bárki, aki akar, megsértődni nem fogok.
Laraxior: Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet ékezetes betűkkel írni. Ha már kötekedünk...
Amúgy ja, legyen, kutyát sem érdekli, csak emiatt ne azok szívjanak, akik egyedül akarnak játszani, de nem tudnak, mert folyton lehalnak a szerverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest