Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

válasz AtHoS #6544 üzenetére

Ez rengeteg játéknál így van igen. Kösz az infot.

Továbbra is Frenzy barb, és kellene segítség. Esett egy Um rúna hell Countessből. Ha jól látom elég ritka, úgyhogy nem szeretném elb**zni. Én két lehetőséget látok. Vagy Duress armor, amit láttam ajánlottak frenzynek egy guideban, vagy Crescent moon fegyver - szintén olvastam valahol, hogy jó.

Ha Duress, akkor számít-e melyikbe teszem be ezek közül: https://imgur.com/a/5TzdtVQ Vagy ha mind rossz döntés, akkor mit keressek neki.

Ha Crescent Moon (Axes, Polearms & Swords {3}) akkor valszeg kard lenne a jó döntés nekem. Bloodletter mehetne másik kézbe, mert olyanom van, és akkor folytathatnám a farmot Countessen egy Fal rúnáért hogy csinálhassak Lionheart chestet. Igazából ez az Um is úgy esett, hogy Fal-ra vadásztam.

Illetve van-e valami cube recept ezekkel kapcsolatban, amiről tudnom kéne esetleg? merc chest armorjához találtam valami "ebug" megoldást ami megnövelte volna elvileg a védelmét a rúnaszavas ethereal chestnek amit socketeltem, de hiába csináltam úgy, mint a látott videó guide alaján, szerintem nem sikerült. Lehet PlugYval nem megy, nemtudom. Na ilyesmi, vagy más hasonló cucc van-e saját karakterre készített armor vagy fegyvernél?

Új hozzászólás Aktív témák