- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
mcsabee #6092 üzenetére
Valami szórakozás kisebb szinten is kell. NM-en is nagyon jól lehet bohóckodni kikapcsolódásként.
Most néztem, hogy még mindig nincs torchom. Akkor én most rossz ember vagyok? Lehet nem kellene tényleg 8 player diorunolnom. Mondjuk mikor régebben próbáltam volt mindig 6 élősködő, én és egy versenytárs aki épp, hogy mindig oda ment ahova én is, így felesleges volt diablonál marhulnom.
Mindenesetre vannak drágább és olcsóbb itemek. Az elején a hasznosabb cuccok mind drágák (főként ha sorc, vagy pala itemek, de necro cuccok is drágák tudnak lenni). Hammer palának eni hasznos, de jó sokáig húzódoztam ladder elején míg bevásároltam. 1000 fg-t veszettül nem ér nekem bármennyire is "alap". Az arach, shako, zaka és egyéb unique cuccok is elég költségesek az elején. Most már lehet alig adnak érte valamit. A HR-es cuccok (HotO, CtA, Forti) mind sokáig magasan maradtak árban. legtovább az Enigma. Ha nincs veszett nagy tartalékod, akkor eleinte nem lesz minden "alap" cuccod meg.HR-ek olyan 6 fg körül voltak mikor néztem, magas védős bugged armorok meg 3-5 vagy több. Legalábbis ennyiért próbálják elsózni. Nem is gondoltam, hogy van valami ami ennyire "tartja az árát". Így viszont tényleg jobb az ami már megvan...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged