-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
KicsiPaszuj #5761 üzenetére
Igen, toltam már Median-t, kb ott untam meg, mikor asszem Tamoe Highlanden rám telézett valami szürke izé, talán Witch, vagy ilyesmi, és instakill. Ilyet egyszerűen nem szabad belerakni egy játékba, pont a játékkedvet veszik el. Mikor harmadjára mentem vissza, "ilyen nincs, hogy nem lehet kinyírni", és harmadjára is levágott, nna, ott untam meg az egészet. Arról nem is beszélve, hogy szintén még az elején, állok amával, ilyen körbelövős nyilas skillt toltam, nem tudom mi a neve, alapvetően mindent ledaráltam vele, jött egy csapat mob, olyan gyorsak voltak, mint a fene, lefutottak, és instakill. Ez nem nehézség, ez hülyeség szerintem ^^. A játék nekem arról szól, hogy játsszak és szórakozzak, nem az ilyen instakill mobokról vagy mobcsoportokról, amiktől csak elmegy a kedvem.
Szeretem én a kihívást, chc-ztem sokat, ott azért elég keményen figyelni kell, a 800 életet (bo nélkül) elég hamar lekapják a mobok (haltam is jó párszor, hellen duri elég kemény sorccal, merc kb két másodpercig bírja
), de ami a Median-ban van, az sok nekem, minden szinten ^^. Egyszerűen hülyeségnek tartom az ilyen fajta nehezítést.
Mielőtt félreértés esne, nem azt mondom, hogy túl nehéz a Median, pusztán arról van szó, hogy játéktechnikailag rengeteg olyan butaság van benne, ami inkább elveszi az emberek kedvét a játéktól, kivéve akkor ha mazochisták
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged