Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz KicsiPaszuj #5761 üzenetére

Igen, toltam már Median-t, kb ott untam meg, mikor asszem Tamoe Highlanden rám telézett valami szürke izé, talán Witch, vagy ilyesmi, és instakill. Ilyet egyszerűen nem szabad belerakni egy játékba, pont a játékkedvet veszik el. Mikor harmadjára mentem vissza, "ilyen nincs, hogy nem lehet kinyírni", és harmadjára is levágott, nna, ott untam meg az egészet. Arról nem is beszélve, hogy szintén még az elején, állok amával, ilyen körbelövős nyilas skillt toltam, nem tudom mi a neve, alapvetően mindent ledaráltam vele, jött egy csapat mob, olyan gyorsak voltak, mint a fene, lefutottak, és instakill. Ez nem nehézség, ez hülyeség szerintem ^^. A játék nekem arról szól, hogy játsszak és szórakozzak, nem az ilyen instakill mobokról vagy mobcsoportokról, amiktől csak elmegy a kedvem.

Szeretem én a kihívást, chc-ztem sokat, ott azért elég keményen figyelni kell, a 800 életet (bo nélkül) elég hamar lekapják a mobok (haltam is jó párszor, hellen duri elég kemény sorccal, merc kb két másodpercig bírja :DDD ), de ami a Median-ban van, az sok nekem, minden szinten ^^. Egyszerűen hülyeségnek tartom az ilyen fajta nehezítést.

Mielőtt félreértés esne, nem azt mondom, hogy túl nehéz a Median, pusztán arról van szó, hogy játéktechnikailag rengeteg olyan butaság van benne, ami inkább elveszi az emberek kedvét a játéktól, kivéve akkor ha mazochisták :DD .

Új hozzászólás Aktív témák