Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee
üzenetére
Hát igen, én általában bírom a leguccsó cselendzsekig, de bevallom énis feladom a végén(több hónap gameplay, és ha falhozvágom az agyam akkorsem jutok tovább). Egyszerűen az alap mapokon már úgy loholok át bármeik karival, mintha nemis lenne, de hogy például Belialt, vagy Quov Tsint, hogy mégis mivel lehet megütni, egyszerűen nemértem. És ez az a pont ahol én mondtam, h "soklessz! HE!" 400as allressel, 80-90% maxressel, és átlag 30% absorbbal legyazál mint a szart egy full elemental dmgés boss. Ez már nálam is kibassza a biztit. nemazért meg leüt. hanem mert effektíve külön gear kell ahhoz, h eléálljak. ha nyernék sem fogadnám nagyon el.
Nem általánosítani szeretnék, de tipikus pontokon untad meg a játékot. az elején minél hamarabb, junikba kell bújni, így a gyors instapawnok el-el fognak maradni. A witch meg simán egy undorító baromság, de én betudtam "hardcore" elemnek., +tartozik hozzá küldi, sztem elfért volna csak ott..
A másik, h az íjászok(itt a druida is lehet íjász, a necro meg xbowos, az assa dobótőrös, a barbi fejsze-dobálós...), talán a legnehezebb gameplayt nyújtják, Álltalánosan elemental dmgvel nyomulnak így %LSre nemigazán hagyatkozhatnak, szal marad a brutál velocitás, és a slowattacker+crushingb. combo.
Andrish Pl. ugyan evvel szopik, mindamellett, h ugye amúgy védi a cuccot. Először az bowazon, most az Elf(bowDruid)-el. Akinek nempasszol a gerilla játékmód, az nemfog messze jutni velük
. Viszont akinek igen, azok a legkeményebb karikat tudhatják magukénak. 
ha netán valaha újra ráfanyalodsz, próbálj vmi castert, vagy meeleet, de giga %LSel.
Szrk.: ja és a witchet nemlehet kinyírni, az "éneke" figyelmeztet, h közel van. Actonként 1-1 mapon van jelen kivéve 4.et. Ha netán rádugrott, ugyn. lolsummonnal csalogasd el a hullától.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Viszont akinek igen, azok a legkeményebb karikat tudhatják magukénak.