Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyberbeni

addikt

válasz mcsabee #5762 üzenetére

én ott untam meg, hogy volt ez a sok hülye lvl challange, meg csomó olyan hely van, hogy ide majd 50 szint mulva gyere vissza, meg ilyenek. meg summoner asszem nekromanta szintén fos noskill kari, aki lassan halad

• KicsiPaszuj

tag

válasz mcsabee #5762 üzenetére

Hát igen, én általában bírom a leguccsó cselendzsekig, de bevallom énis feladom a végén(több hónap gameplay, és ha falhozvágom az agyam akkorsem jutok tovább). Egyszerűen az alap mapokon már úgy loholok át bármeik karival, mintha nemis lenne, de hogy például Belialt, vagy Quov Tsint, hogy mégis mivel lehet megütni, egyszerűen nemértem. És ez az a pont ahol én mondtam, h "soklessz! HE!" 400as allressel, 80-90% maxressel, és átlag 30% absorbbal legyazál mint a szart egy full elemental dmgés boss. Ez már nálam is kibassza a biztit. nemazért meg leüt. hanem mert effektíve külön gear kell ahhoz, h eléálljak. ha nyernék sem fogadnám nagyon el.

Nem általánosítani szeretnék, de tipikus pontokon untad meg a játékot. az elején minél hamarabb, junikba kell bújni, így a gyors instapawnok el-el fognak maradni. A witch meg simán egy undorító baromság, de én betudtam "hardcore" elemnek., +tartozik hozzá küldi, sztem elfért volna csak ott..

A másik, h az íjászok(itt a druida is lehet íjász, a necro meg xbowos, az assa dobótőrös, a barbi fejsze-dobálós...), talán a legnehezebb gameplayt nyújtják, Álltalánosan elemental dmgvel nyomulnak így %LSre nemigazán hagyatkozhatnak, szal marad a brutál velocitás, és a slowattacker+crushingb. combo.
    Andrish Pl. ugyan evvel szopik, mindamellett, h ugye amúgy védi a cuccot. Először az bowazon, most az Elf(bowDruid)-el. Akinek nempasszol a gerilla játékmód, az nemfog messze jutni velük ;) . Viszont akinek igen, azok a legkeményebb karikat tudhatják magukénak. :K

ha netán valaha újra ráfanyalodsz, próbálj vmi castert, vagy meeleet, de giga %LSel.

Szrk.: ja és a witchet nemlehet kinyírni, az "éneke" figyelmeztet, h közel van. Actonként 1-1 mapon van jelen kivéve 4.et. Ha netán rádugrott, ugyn. lolsummonnal csalogasd el a hullától.

Új hozzászólás Aktív témák