- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TV antenna és jelerősítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
mcsabee #5762 üzenetére
Hát igen, én általában bírom a leguccsó cselendzsekig, de bevallom énis feladom a végén(több hónap gameplay, és ha falhozvágom az agyam akkorsem jutok tovább). Egyszerűen az alap mapokon már úgy loholok át bármeik karival, mintha nemis lenne, de hogy például Belialt, vagy Quov Tsint, hogy mégis mivel lehet megütni, egyszerűen nemértem. És ez az a pont ahol én mondtam, h "soklessz! HE!" 400as allressel, 80-90% maxressel, és átlag 30% absorbbal legyazál mint a szart egy full elemental dmgés boss. Ez már nálam is kibassza a biztit. nemazért meg leüt. hanem mert effektíve külön gear kell ahhoz, h eléálljak. ha nyernék sem fogadnám nagyon el.
Nem általánosítani szeretnék, de tipikus pontokon untad meg a játékot. az elején minél hamarabb, junikba kell bújni, így a gyors instapawnok el-el fognak maradni. A witch meg simán egy undorító baromság, de én betudtam "hardcore" elemnek., +tartozik hozzá küldi, sztem elfért volna csak ott..
A másik, h az íjászok(itt a druida is lehet íjász, a necro meg xbowos, az assa dobótőrös, a barbi fejsze-dobálós...), talán a legnehezebb gameplayt nyújtják, Álltalánosan elemental dmgvel nyomulnak így %LSre nemigazán hagyatkozhatnak, szal marad a brutál velocitás, és a slowattacker+crushingb. combo.
Andrish Pl. ugyan evvel szopik, mindamellett, h ugye amúgy védi a cuccot. Először az bowazon, most az Elf(bowDruid)-el. Akinek nempasszol a gerilla játékmód, az nemfog messze jutni velük. Viszont akinek igen, azok a legkeményebb karikat tudhatják magukénak.
ha netán valaha újra ráfanyalodsz, próbálj vmi castert, vagy meeleet, de giga %LSel.
Szrk.: ja és a witchet nemlehet kinyírni, az "éneke" figyelmeztet, h közel van. Actonként 1-1 mapon van jelen kivéve 4.et. Ha netán rádugrott, ugyn. lolsummonnal csalogasd el a hullától.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest