- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
mcsabee #3770 üzenetére
Csabi, köszönöm hozzászólásod, közben magam is kipróbáltam és valóban, a fegyver gyorsasága határozza meg smite esetén a pajzsos ütögetés gyorsaságát. Történt ugyanis, hogy próbáltam 3lyukas flailt szerezni, de mindenki Pul-t kért érte, szóval hanyagoltam és nézegettem a cuccos karaktereim miket tettem el csak úgy tudatlanul. Találtam egy Heavens vagy mit, ami egy 3 paladin skillt adó uniq mace 2 lyukkal. Ad 33%CB-t ez ugyan 7%-al kisebb mint a Black, viszont betettem a 2 lyukba 2 shaelt így 60%IAS sebességű lett. Mit ne mondjak, elképzelhetetlen sebességgel csapkod azóta a pajzsával kis paladinom aki közben 75-ös már
Elfogadom hogy nem kell túllihegni az IAS értéket, de nekem nagyon tetszik milyen cséphadaró lett így
. Aztán csak úgy mesélősdi kedvemből elmondom, azért egy ilyen viszonylag "olcsó jános" paladin sincs ingyen. Orphan sapkáért pul-t kellet adnom, Marrowwalk-ért szintén azt kellett volna de nagy üzletelgetés révén 22 pgms-ért is odaadták. Zaka ára minimum 2 ist ami nekem valószínű nem lesz egyelőre, viszont van egy ko,ko,mal rúnaszavas pajzsom ami 400 fölötti def-et 75%block-ot 20 Faster hit recovery-t meg mit tudom én milyen blokkokat ad, na meg resist all 61%. Szóval ez lesz Zaka helyett. Majd kiderül mennyit ér. Páncélnak Durest gondoltam, mert olyan rúnáim vannak. És van is egy 428-as def-el rendelkező 3 lyukas dusk, ha jól emlékszem. Kérdésem az lenne, kell nekem nagyon gyúrni arra hogy olyan 3 lyukas páncélt szerezzek aminek 500 fölött van a def-je? Mert egy afféle Archon plate biztos minimum pul vagy Um ért szerezhető csak meg. Ha mindez meglesz, lehet kiizzadni a gyűrűk meg az amulet árát
Ja, és elképzelni sem tudom, mit fognak kivasalni belőlem a 30% lighting resist charm-okért Mefi ellen. Szóval küzdelem
. Viszont, élményként élem át, hogy lassan kimaxolt holy shield-el képes vagyok nightmare-en baalrunt vezényelni, akarom mondani, képes vagyok végigfutni a trónig és portált nyitni a fent várakozó 7 embernek
Mivel állandóan sorcival játszottam, nekem ez most élmény hogy a pala kibírja hogy ütik vágják míg fut
na persze, mikor 30 kis töpörödött nyavajás kezében konyhakéssel elállja az utat az gáz
Bocs hogy terhellek benneteket, számotokra teljesen érdektelen szöveggel, de olyan jó elmondani
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest