Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akita

tag

válasz mcsabee #3770 üzenetére

Csabi, köszönöm hozzászólásod, közben magam is kipróbáltam és valóban, a fegyver gyorsasága határozza meg smite esetén a pajzsos ütögetés gyorsaságát. Történt ugyanis, hogy próbáltam 3lyukas flailt szerezni, de mindenki Pul-t kért érte, szóval hanyagoltam és nézegettem a cuccos karaktereim miket tettem el csak úgy tudatlanul. Találtam egy Heavens vagy mit, ami egy 3 paladin skillt adó uniq mace 2 lyukkal. Ad 33%CB-t ez ugyan 7%-al kisebb mint a Black, viszont betettem a 2 lyukba 2 shaelt így 60%IAS sebességű lett. Mit ne mondjak, elképzelhetetlen sebességgel csapkod azóta a pajzsával kis paladinom aki közben 75-ös már:) Elfogadom hogy nem kell túllihegni az IAS értéket, de nekem nagyon tetszik milyen cséphadaró lett így :). Aztán csak úgy mesélősdi kedvemből elmondom, azért egy ilyen viszonylag "olcsó jános" paladin sincs ingyen. Orphan sapkáért pul-t kellet adnom, Marrowwalk-ért szintén azt kellett volna de nagy üzletelgetés révén 22 pgms-ért is odaadták. Zaka ára minimum 2 ist ami nekem valószínű nem lesz egyelőre, viszont van egy ko,ko,mal rúnaszavas pajzsom ami 400 fölötti def-et 75%block-ot 20 Faster hit recovery-t meg mit tudom én milyen blokkokat ad, na meg resist all 61%. Szóval ez lesz Zaka helyett. Majd kiderül mennyit ér. Páncélnak Durest gondoltam, mert olyan rúnáim vannak. És van is egy 428-as def-el rendelkező 3 lyukas dusk, ha jól emlékszem. Kérdésem az lenne, kell nekem nagyon gyúrni arra hogy olyan 3 lyukas páncélt szerezzek aminek 500 fölött van a def-je? Mert egy afféle Archon plate biztos minimum pul vagy Um ért szerezhető csak meg. Ha mindez meglesz, lehet kiizzadni a gyűrűk meg az amulet árát :) Ja, és elképzelni sem tudom, mit fognak kivasalni belőlem a 30% lighting resist charm-okért Mefi ellen. Szóval küzdelem :)). Viszont, élményként élem át, hogy lassan kimaxolt holy shield-el képes vagyok nightmare-en baalrunt vezényelni, akarom mondani, képes vagyok végigfutni a trónig és portált nyitni a fent várakozó 7 embernek :)) Mivel állandóan sorcival játszottam, nekem ez most élmény hogy a pala kibírja hogy ütik vágják míg fut :) na persze, mikor 30 kis töpörödött nyavajás kezében konyhakéssel elállja az utat az gáz :)
    Bocs hogy terhellek benneteket, számotokra teljesen érdektelen szöveggel, de olyan jó elmondani :))

Új hozzászólás Aktív témák