Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz Akita #3771 üzenetére

Dusk bőven elég, de én nem a Duresst javasolnám inkább, hanem a Smoke-ot. Mass allresist van rajta (50%), amit többet ér a szerintem a Duress bármelyik statjánál, és elvileg van 68% CB-d, ami ugyan kevésnek hangzik, de szerintem pont elég. Vagy ha nem is akarod a Duress helyett a fentebb említett armort használni, akkor is mindenképpen rakj ki egyet szerintem ( NEF - LUM, egy két socketes armorba), mert szinte semmibe sem kerül, és érdemes kipróbálni :) .

Soso is kibírja, hogyha ütik vágják, csak kell 75% allres + bo :-). Én rengetegszer teléztem throne-ba, kismillió baalrunba, sajátomban, máséban. De aztán meguntam :D .

Egyébként, ebben az összekuszálódott piaci helyzetben, képesek egy akármilyen random itemért pult kérni... Reset után 1 hónappal az occu már free stuff, most pulba adják, röhej... Érdemes kitartónak lenni, előbb-utóbb hozzájuthatsz a kívánt tárgyhoz alacsonyabb áron, csak most mindenki nagyot akar szakítani... :F :K .

• bolcsodal

addikt

válasz Akita #3771 üzenetére

Egész jól összehoztad. :R

Én még nem cserélgettem senkivel. Inkább arra gyúrtam, hogy jó sok Dmg reduction, és Magic DMG reduction-t halmozzak fel.

Magic Dmg reduction-ból van most 55.
    Dmg reduction-ból pedig 32+30% a Rockstopper helmet-ből.

CB csak a Fleshrender+Gore ride-ból adódó 35%-van. De terveben van egy Black 3sox fegyver és Duress is (csak akkor bukom a DMG reduction-t).

Van valaki, aki tudja, hogy mit takar egy ilyen mértékű DMG és Magic DMG reduction, amit felhalmoztam? Egy az egyben all resistre váltható, vagy hogyan számolódik?

Annyit sikerült kihámoznom az információkból, hogy ezek az értékek előbb vonódnak le a sebzésekből, mint a rezisztenciákból adódó módosítók. :U

Más..egyszerűen nincs szívem rákölteni a Defiance-ra a maradék skillpontokat. Már felhalmoztam 18-at, de nem tudom mire rakjam. Szerintem pazarlás a Defiance-ra... :(

Új hozzászólás Aktív témák