-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Dusk bőven elég, de én nem a Duresst javasolnám inkább, hanem a Smoke-ot. Mass allresist van rajta (50%), amit többet ér a szerintem a Duress bármelyik statjánál, és elvileg van 68% CB-d, ami ugyan kevésnek hangzik, de szerintem pont elég. Vagy ha nem is akarod a Duress helyett a fentebb említett armort használni, akkor is mindenképpen rakj ki egyet szerintem ( NEF - LUM, egy két socketes armorba), mert szinte semmibe sem kerül, és érdemes kipróbálni
.
Soso is kibírja, hogyha ütik vágják, csak kell 75% allres + bo :-). Én rengetegszer teléztem throne-ba, kismillió baalrunba, sajátomban, máséban. De aztán meguntam
.
Egyébként, ebben az összekuszálódott piaci helyzetben, képesek egy akármilyen random itemért pult kérni... Reset után 1 hónappal az occu már free stuff, most pulba adják, röhej... Érdemes kitartónak lenni, előbb-utóbb hozzájuthatsz a kívánt tárgyhoz alacsonyabb áron, csak most mindenki nagyot akar szakítani...
.
-
bolcsodal
addikt
Egész jól összehoztad.
Én még nem cserélgettem senkivel. Inkább arra gyúrtam, hogy jó sok Dmg reduction, és Magic DMG reduction-t halmozzak fel.
Magic Dmg reduction-ból van most 55.
Dmg reduction-ból pedig 32+30% a Rockstopper helmet-ből.CB csak a Fleshrender+Gore ride-ból adódó 35%-van. De terveben van egy Black 3sox fegyver és Duress is (csak akkor bukom a DMG reduction-t).
Van valaki, aki tudja, hogy mit takar egy ilyen mértékű DMG és Magic DMG reduction, amit felhalmoztam? Egy az egyben all resistre váltható, vagy hogyan számolódik?
Annyit sikerült kihámoznom az információkból, hogy ezek az értékek előbb vonódnak le a sebzésekből, mint a rezisztenciákból adódó módosítók.
Más..egyszerűen nincs szívem rákölteni a Defiance-ra a maradék skillpontokat. Már felhalmoztam 18-at, de nem tudom mire rakjam. Szerintem pazarlás a Defiance-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged