- Milyen házat vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
sirdond
üzenetére
Sirdond, köszönöm hozzászólásod és felajánlott segítséged. Az igazság az, hogy ezt a pala-t kizárólag Überek ellen szeretném használni, és most a fejlesztés alatt is halálosan unom
A sorcival szeretek játszani. Visszatérve a fegyverre, ma délelőtt találtam egy egyszerűbb uniqum mace-ét és összehasonlítottam azzal a gagyi karddal amivel most 37-es szinten vagdalkozok és mivel éppen 5 perccel előtte döntöttem úgy hogy bal gombra smite jobbra Fanatism-ot használok, meglepődve vettem észre hogy a sebzési értékem tökéletesen azonos maradt. Szóval ezek szerint akár egy fadarabot is a kezembe vehetek? Nagyon úgy néz ki, lévén a smite-vel a pajzsát használja nem a kardját vagy egyéb fegyverét. Persze hagyományos kardozgatásnál azonnal látszik a két fegyver eltérő sebzése, csak gondolom Überek ellen úgyis a smite lesz használatban. Alig várom hogy 80-as legyek, mert ez a pala téma nem nekem való. Míg sorcizok kicsit irigykedve nézegettem a pala-kat, akik beállnak baalrunnál középre, baal nyakukba dobja a mínion bandát ők pedig rezzenéstelen élettel 1 mp alatt kivégzik a csapatot. Na gondoltam, most én is megmutatom a világnak, hozzáteszem normálon. Ez a nagy esemény nálam úgy zajlott, hogy amint rámdobta baal a csapatot, az életem kb 90%-a eltűnt én pedig futottam el a tömegből mint a nyúl .)) Nyilván kéne némi resist is mert cold-on kívül minden elég szánalmas
Na mindegy, valahogy kikínlódom hogy 80-as legyen és az addig összegyűjtött tapasztalattal kipróbálom a nyavajás überek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen házat vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Escape from Tarkov
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A sorcival szeretek játszani. Visszatérve a fegyverre, ma délelőtt találtam egy egyszerűbb uniqum mace-ét és összehasonlítottam azzal a gagyi karddal amivel most 37-es szinten vagdalkozok és mivel éppen 5 perccel előtte döntöttem úgy hogy bal gombra smite jobbra Fanatism-ot használok, meglepődve vettem észre hogy a sebzési értékem tökéletesen azonos maradt. Szóval ezek szerint akár egy fadarabot is a kezembe vehetek? Nagyon úgy néz ki, lévén a smite-vel a pajzsát használja nem a kardját vagy egyéb fegyverét. Persze hagyományos kardozgatásnál azonnal látszik a két fegyver eltérő sebzése, csak gondolom Überek ellen úgyis a smite lesz használatban. Alig várom hogy 80-as legyek, mert ez a pala téma nem nekem való. Míg sorcizok kicsit irigykedve nézegettem a pala-kat, akik beállnak baalrunnál középre, baal nyakukba dobja a mínion bandát ők pedig rezzenéstelen élettel 1 mp alatt kivégzik a csapatot. Na gondoltam, most én is megmutatom a világnak, hozzáteszem normálon. Ez a nagy esemény nálam úgy zajlott, hogy amint rámdobta baal a csapatot, az életem kb 90%-a eltűnt én pedig futottam el a tömegből mint a nyúl .)) Nyilván kéne némi resist is mert cold-on kívül minden elég szánalmas