Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
válasz
sirdond #3732 üzenetére
Sirdond, köszönöm hozzászólásod és felajánlott segítséged. Az igazság az, hogy ezt a pala-t kizárólag Überek ellen szeretném használni, és most a fejlesztés alatt is halálosan unom
A sorcival szeretek játszani. Visszatérve a fegyverre, ma délelőtt találtam egy egyszerűbb uniqum mace-ét és összehasonlítottam azzal a gagyi karddal amivel most 37-es szinten vagdalkozok és mivel éppen 5 perccel előtte döntöttem úgy hogy bal gombra smite jobbra Fanatism-ot használok, meglepődve vettem észre hogy a sebzési értékem tökéletesen azonos maradt. Szóval ezek szerint akár egy fadarabot is a kezembe vehetek? Nagyon úgy néz ki, lévén a smite-vel a pajzsát használja nem a kardját vagy egyéb fegyverét. Persze hagyományos kardozgatásnál azonnal látszik a két fegyver eltérő sebzése, csak gondolom Überek ellen úgyis a smite lesz használatban. Alig várom hogy 80-as legyek, mert ez a pala téma nem nekem való. Míg sorcizok kicsit irigykedve nézegettem a pala-kat, akik beállnak baalrunnál középre, baal nyakukba dobja a mínion bandát ők pedig rezzenéstelen élettel 1 mp alatt kivégzik a csapatot. Na gondoltam, most én is megmutatom a világnak, hozzáteszem normálon. Ez a nagy esemény nálam úgy zajlott, hogy amint rámdobta baal a csapatot, az életem kb 90%-a eltűnt én pedig futottam el a tömegből mint a nyúl .)) Nyilván kéne némi resist is mert cold-on kívül minden elég szánalmas
Na mindegy, valahogy kikínlódom hogy 80-as legyen és az addig összegyűjtött tapasztalattal kipróbálom a nyavajás überek ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest