Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
sto1911 #16721 üzenetére
A teleporttal csak irányítod a summonokat, de Beast nélkül nem fognak eleget ütni. A csicska és a Corpse Explosion kimaxolása sokkal fontosabb. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Mondom, én a Beast-et raktam ki a Ber rúnával, a telét megoldottam bottal. Mondjuk nekem se volt Jah rúnám, az csak később esett ki, utána viszont már több Ber nem esett.Viszont ha esne esetleg Coldos terror charm, azt szívesen fogadom. CSerébe tudok adni Homunculus-t nekronak
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16721 üzenetére
Telemancer nagyon erős.Csak egy hullát kell legyártani, és utána a hullarobbantás letarolja a maradékot. Igazából az első hullát megcsinálja a csicskád (crushing blow-s fegyver kell neki), a csontik inkább csak tankolnak (azt viszont nagyon jól), nem sebeznek akkorát.
Persze lehet fancyzni, és buffolni a sereget, mert jól néz ki: Might aurás csicska Infinityvel, Pride-ból csinálsz iron golemet necro kezébe meg mehet egy Beast. Necron persze még ott figyel az Enigma is, mert anélkül nem tudja koncentrálni a dmg-t.
Support skillek közül az amplify damage kell, mert az csökkenti a fiz resistet (illetve immunt is bont), így nő a hullarobbantás fiz sebzése is (Infinity meg növeli a hullarobbantás fire sebzését). Bossokra vagy nagyon gyors mobokra meg decrepet kell rakni, és egyből lecsitulnak (vagy mehet a clay golem+decrep kombó, és akkor a mobok diavetítésbe mennek át - pvp-n undorító taktika).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest