Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
A teleporttal csak irányítod a summonokat, de Beast nélkül nem fognak eleget ütni. A csicska és a Corpse Explosion kimaxolása sokkal fontosabb. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Mondom, én a Beast-et raktam ki a Ber rúnával, a telét megoldottam bottal. Mondjuk nekem se volt Jah rúnám, az csak később esett ki, utána viszont már több Ber nem esett.Viszont ha esne esetleg Coldos terror charm, azt szívesen fogadom. CSerébe tudok adni Homunculus-t nekronak
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911
üzenetére
Telemancer nagyon erős.Csak egy hullát kell legyártani, és utána a hullarobbantás letarolja a maradékot. Igazából az első hullát megcsinálja a csicskád (crushing blow-s fegyver kell neki), a csontik inkább csak tankolnak (azt viszont nagyon jól), nem sebeznek akkorát.
Persze lehet fancyzni, és buffolni a sereget, mert jól néz ki: Might aurás csicska Infinityvel, Pride-ból csinálsz iron golemet necro kezébe meg mehet egy Beast. Necron persze még ott figyel az Enigma is, mert anélkül nem tudja koncentrálni a dmg-t.
Support skillek közül az amplify damage kell, mert az csökkenti a fiz resistet (illetve immunt is bont), így nő a hullarobbantás fiz sebzése is (Infinity meg növeli a hullarobbantás fire sebzését). Bossokra vagy nagyon gyors mobokra meg decrepet kell rakni, és egyből lecsitulnak (vagy mehet a clay golem+decrep kombó, és akkor a mobok diavetítésbe mennek át - pvp-n undorító taktika
).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential robotprszívó eladó
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Vivo X200 Ultra újszerű tokok
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).