-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
sto1911 #16721 üzenetére
A teleporttal csak irányítod a summonokat, de Beast nélkül nem fognak eleget ütni. A csicska és a Corpse Explosion kimaxolása sokkal fontosabb. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
Mondom, én a Beast-et raktam ki a Ber rúnával, a telét megoldottam bottal. Mondjuk nekem se volt Jah rúnám, az csak később esett ki, utána viszont már több Ber nem esett.Viszont ha esne esetleg Coldos terror charm, azt szívesen fogadom. CSerébe tudok adni Homunculus-t nekronak
-
Kiss_R
tag
válasz
sto1911 #16721 üzenetére
Telemancer nagyon erős.Csak egy hullát kell legyártani, és utána a hullarobbantás letarolja a maradékot. Igazából az első hullát megcsinálja a csicskád (crushing blow-s fegyver kell neki), a csontik inkább csak tankolnak (azt viszont nagyon jól), nem sebeznek akkorát.
Persze lehet fancyzni, és buffolni a sereget, mert jól néz ki: Might aurás csicska Infinityvel, Pride-ból csinálsz iron golemet necro kezébe meg mehet egy Beast. Necron persze még ott figyel az Enigma is, mert anélkül nem tudja koncentrálni a dmg-t.
Support skillek közül az amplify damage kell, mert az csökkenti a fiz resistet (illetve immunt is bont), így nő a hullarobbantás fiz sebzése is (Infinity meg növeli a hullarobbantás fire sebzését). Bossokra vagy nagyon gyors mobokra meg decrepet kell rakni, és egyből lecsitulnak (vagy mehet a clay golem+decrep kombó, és akkor a mobok diavetítésbe mennek át - pvp-n undorító taktika).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- Gitáros topic
- eGPU tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő