- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
hat asszem megis leszarom a block ratet...mivel amugy is csak allva mukodik, ohne-enigma-build meg eppenhogy rohangazik ezerrel folyamatosan...
fcr termeszetesen 125% -
Szuttyó
csendes tag
fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem tudok multiban játszani!!!!!miért?????battle netre nem enged fel.......és nem tom hogy kell más szerverre csatlakozni!!!!!! lécci segítsetek
Welcome to the Jungle
-
mr.ki
aktív tag
Battle.net-> New account (név jelszó)-> karakter létrehozása -> join (megjelennek a játékok), ha kreálsz, akkor meg kell adnod a játék nevét és ha akarsz hozzá jelszót azt is írhatsz. Itt még beállíthatod a max karakter szint különbséget is, valamint , hogy mennyien játszhattok egyszerre.
Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
mr.ki
aktív tag
-
mr.ki
aktív tag
Amának van egy +1 bow/crossbow skill-es charmom.
Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
Drizzt
nagyúr
Spectral Shard, ezt most találtam, jó lenne ez, ha valamilyen varázshasználóval lennék. Nem rossz az a 50% faster cast izébigyóka benne.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Je, egy immortal king's Will-t találtam, egyrészt set item, másrészt van rajtakét socket!!!
-
HolloW
senior tag
IK's Will
Defense: 160-175 (varies) (Base Defense: 35-50)
Required Level: 47
Required Strength: 65
Durability: 55
(Barbarian Only)
+4 To Light Radius
+125 Defense
37% Extra Gold From Monsters
25-40% Better Chance Of Finding Magic Items (varies)
+2 To Warcries Skills (Barbarian Only)
Socketed (2)STEAM - KOBRA KAI!
-
Drizzt
nagyúr
Ha akármi ilyennek érdekel majd a tulajdonsága, akkor ajánlom neked a www.battle.net oldalt, ott a www.battle.net/diablo2exp alatt az items pontot, az alatt meg ott van minden, ami a játékban előfordul, s amit érdemes tudni. Nem tudok mindig itt olvasni.
-
sumdudum
tag
csak aza baj hogy az barbár fejfedő.. nekem meg máá megvan az egész IK bíbíí..
amugy kulcsokkal még mindég jól lehet kereskedni, bár én sem tudom megölni Nihlathakot (majd talán most a barbárral megpróbálom.. szóval én így szoktam csinálni hátha valakinek segítek vele picit..: összeszedek 3 terror és 3 hate kulcsot, Dest kulcsot meg veszek mer ugy gyorsabb (1 dest key = 1 Pul), de persze 3 kulcsért is lehet kapni Dest key-t.. szal eladom a 3*3 kulcsot egy Malért( ha szerencsénk van Ist-et is kaphatunk érte) a mal meg ugye két um azaz 4 pul tehát nyertünk rajta 1 pult.. kicsit hosszadalmas de egy nap alatt egy Mal rúnát lehet belőle profitálni..
más..: ugye mondtam hogy megvan az IK és télleg jó MF-elni vele(pláne két Ali babával csak hiányzik a teleport Amugy megéri az Ali babába 4 istet tenni? (+120% mf) most ojan 260 %om van és még nem tettem Topázt az IK armorba...Kowalsky#2903
-
Integra
titán
-
-
csoxy
csendes tag
Hi !
Azt kérdezném, hogy mi van akkor ha otthon léptem fel először a bnetre, és utána a munahelyen is felrakom a játékot, és ott is fel lépek ugyanazzal a kulccsal ugyebár.
Törölhetik a kulcsomat?MSI B450m Mortar, Ryzen 5 5600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
-
csoxy
csendes tag
ok köszi a gyors választ!!
könyvtárban vagyok, csak elütöm az időt. ingyen van a net úgyhogy gondoltam kipróbálom hogy milyen lesz. otthon megfizetni kell igaz nem sokat, de ahoz, hogy vmit érjen a karim nem elég hetente egy-másfél órát ülni a gép előtt. itt meg addig játszok amíg lejár a munkaidőm.MSI B450m Mortar, Ryzen 5 5600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
csoxy
csendes tag
Akkor az öcsém nem is csinálhat magának egy accountot?
MSI B450m Mortar, Ryzen 5 5600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
csoxy
csendes tag
de azért nem törölhetik?
MSI B450m Mortar, Ryzen 5 5600, 2x8GB Corsair Vengeance LED 3000Mhz CL15, Corsair RM 850X, Zotac RTX 3080ti Amp HOLO 12Gb
-
Integra
titán
nem törlik, mondom, nem tud szimplán belépni, ennyi.
ha te befejezted és kiléptél bnetről, akkor befog tudni lépni minden gond nélkül.
a bnet nem engedi egy kód többszöri egyidejű használatát, ez a lényeg. az már hogy fizikailag hol használod a kódot, már nem érdekli. szép is lenne........egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
csoxy
csendes tag
akkor megnyugodtam. köszi mégegyszer mindent!!!
-
hz hefti
tag
sziasztok diozok
Immortal King' Soul Cage
Sacred Armor
van valakinek? mar csak ez hianyzik a szettbol, ha vkinek van es ideadna nagyon orulnek neki.
barbaros cuccaim vannak nagyon joklowfast
-
D4v3
őstag
A gemeknek van valami értéke? 10-20 pindlerun után miért vág ki bnet és nem enged vissza 1 ideig??
-
sumdudum
tag
Nightmare-n Baalrunoknál rengeteg 4 likas kristály kardot dobál! amugy pajzsba is jó a szó csak pajzsba reziszteket is ad.. a helyes sorrend pedig : Tal Thul Ort Amn
más: megvagyok döbbenve 300MFel Hellen Andy + Mephi nem dob semmit! még Andy dobál hébe hóba normálos junik tárgyakat dehát azzal megkitörölhetem... Mephi meg csak Rare-t grrrrrrrrrrrr... ha nem változik a helyzet lehet hogy inkább eladom az IK set-et..Kowalsky#2903
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest